Івано-Франківськ

“Кива – всьо”: в ГУР підтвердили ліквідацію екс-нардепа Іллі Киви на території РФ

Російські ЗМІ повідомляють, що сьогодні у Підмосков'ї, на території паркової зони готелю, знайшли тіло екс-депутата від ОПЖЗ.

"Кива - всьо": в ГУР підтвертили ліквідацію екс-нардепа Іллі Киви на території РФ

У РФ знайшли мертвим зрадника та колишнього депутата Іллю Киву. Ліквідацію нардепа підтвердив у ефірі телемарафону речник Головного управління Розвідки Міноборони Андрій Юсов, пише ПІК.

“Вітаємо всіх українців а також добрих людей в усьому вільному світі з Днем ЗСУ. І так, можемо підтвердити, що Кива – всьо. І така доля спіткатиме інших зрадників Україні, а також посіпак путінського режиму”, – заявив він. 

Киву ліквідували зі стрілецької зброї — це спецоперація Служби безпеки України.

До слова, Ілля Кива втік з України напередодні повномасштабного вторгнення РФ під приводом відпочинку на території ЄС. Пізніше стало відомо, що нардеп знаходиться на російські території – там він попросив політичний притулок й стверджував, що в нашій державі його нібито намагалися “викрасти”.

Верховна Рада позбавила втікача мандата, а правоохоронці відкрили проти нього кримінальні провадження за кількома статтями, зокрема, його звинуватили у державній зраді. Крім того, він отримав підозру в декларуванні неправдивої інформації.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено