Івано-Франківськ

Укрзалізниця анонсувала зимову мандрівку найдовшою вузькоколійкою в Європі

Це останній ретротур у 2023 році.

IMG 20231210 101001 517 scaled

Укрзалізниця анонсувала зимову мандрівку найдовшою вузькоколійкою в Європі на чолі зі справжнім 70-річним паровозом — 16 грудня.

“Напередодні різдвяних свят запрошуємо поринути в зимову казку та проїхатися мальовничим засніженим Поділлям на ретропоїзді під тягою старовинного німецького паровоза з минулого”, – йдеться у повідомленні.

У складі поїзда столична легенда, «гастролер» з Київської дитячої залізниці — паровоз Гр-336 (1951 року) і чотири пасажирські вагони Pafawag польського виробництва (1960 року).

“У програмі – подорож найдовшою вузькоколійкою в Європі, культурно-мистецька програма від Гайворонської міської ради, гарячий та смачний обід на березі могутнього Південного Бугу , благодійний ярмарок на підтримку наших відважних ЗСУ, можливість проїхатися на єдиному в Україні автомобілі, що їздить по рейках”, –

Поспішіть! Квитки на ретропоїзд уже доступні в мобільному застосунку Укрзалізниці, у чат-ботах Укрзалізниці та в касах вокзалів.

Шукайте поїзди сполученням:

  • №851 Гайворон — Бершадь,
  • №852 Бершадь — Гайворон,
  • №854 Гайворон — Хащувате,
  • №853 Хащувате — Гайворон.

Як зазначають, середня вартість квитка на ретропоїзд в одному напрямку — 116 грн для дорослих та 87 грн для дітей до 14 років.

Окрім того, призначили курсування безпересадкових причіпних вагонів сполученням Київ — Гайворон та Львів — Гайворон. Відправлення поїздів з Києва та Львова ввечері 15 грудня, з Гайворона назад — ввечері 16 грудня.

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено