Івано-Франківськ

Роки ворожнечі: Іво Бобул зізнався, чи й досі тримає образу на Василя Вірастюка

Артист пояснив свою позицію у ворожнечі, яка тягнеться з 2016 року.

bdb42551be857dd69e3213061570ad64 scaled

Український співак Іво Бобул відповів, чи ображається на спортсмена Василя Вірастюка за те, що він публічно потролив його за особливий номер в готелі в Чернівцях.

У 2016 році, в одному із готелів Чернівців Вірастюк зняв відео, як заходить до кімнати, на якій було написано “Іменний номер Іво Бобула”, передає ТСН.

У своєму фотоблогу Василь запостив ролик, де висміяв раритетні фото й ексклюзивні костюми Іво, які висіли на стінах апартаментів-музею. Своєю чергою, співак назвав таку поведінку “знущанням над його здобутками”.

Наразі образа на спортсмена у Іво Бобула все ще лишилася. А в ті апартаменти співак і досі навідується, коли приїздить до Чернівців.

“Це не прикол, це дурість. Не треба сміятися над тим, що людина має. Навіщо? У мене ж в Чернівцях квартири немає. І коли приїжджаю, то там живу. Це моя кімната. І там є фотографії з моїми артистами, яких я люблю, є мій шлях, як я починав… Є там щось і старовинне. Наприклад, гітара. Навіщо сміятися. Ця людина вмерла для мене назавжди“, – різко висловився Бобул в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Навіть попри те, що Вірастюк наразі займається низкою благодійних ініціатив, артист не готовий пробачити йому таку поведінку з минулого.

“У мене є теж хлопці не гірші волонтери. Я з ними спілкуюся, а з Василем ну що ж…”, – зазначив співак.

Втім, Бобул назвав те, що може розламати між ними кригу після стількох років ворожнечі. Зокрема, він хоче почути вибачення від Василя Вірастюка. Цікаво, що до примирення Іво підштовхували навіть його діти. Однак, він так і не погодився.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено