Івано-Франківськ

Зеленський прибув з неанонсованим візитом до Норвегії: з ким планує зустрітися

Зокрема, президент України приїхав для участі в другому Саміті Україна – Північна Європа.

Зеленський прибув з неанонсованим візитом до Норвегії: з ким планує зустрітися

Володимир Зеленський прибув до Осло для переговорів з прем’єр-міністром Норвегії Йонасом Ґар Стьоре та іншими лідерами країн Північної Європи щодо подальшої підтримки України у її війні проти російського вторгнення, пише ПІК. 

“Особисто подякую Норвегії за всю дуже вчасну та принципову підтримку, яку вона надавала Україні від початку повномасштабного вторгнення. Також проведу двосторонні переговори з учасниками Саміту. Зустрінуся з Його Величністю Королем Гаральдом V, відвідаю Стортинг, поспілкуюся з норвезькими політиками та підприємцями”, – написав Зеленський у Телеграм.

Разом із лідерами Норвегії, Данії, Ісландії, Фінляндії та Швеції президент планує поговорити про посилення оборонної, політичної та економічної співпраці, про наше спільне майбутнє в Європі. Наша мета – безпека та справедливий і міцний мир на континенті.

Нагадаємо, що 11-12 грудня Володимир Зеленський перебував з візитом у США. Він зустрівся з президентом США Джо Байденом, також уперше провів зустріч зі спікером Палати представників Конгресу Майком Джонсоном, чиї колеги-республіканці заблокували законопроєкт, який передбачає десятки мільярдів доларів військової допомоги Україні.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено