Івано-Франківськ

На Волині викрили незаконний цех з виробництва БПЛА для контрабандистів (ФОТО)

Доки прикордонники за допомогою БпЛА б'ють окупантів, окремі "ділки" використовують ці технології для власного збагачення.

410912347 689711076672658 5211429696664809024 n scaled

На Волині правоохоронці викрили «підприємство» з протиправної діяльності на кордоні. Зокрема, прикордонники знайшли мотодельтаплан, який зловмисники планували використовувати для переправлення людей та сигарет до Польщі.

Також, виявили вісім безпілотних літальних апаратів типу «Літак» і «Квадрокоптер», пише ПІК з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби. 

“Зловмисники активно використовують новітні технології, зокрема безпілотники для відстеження дій прикордонників та переміщення сигарет до країн ЄС. Вказаний спосіб контрабанди став найбільш розповсюдженим останнім часом”, – йдеться у повідомленні.

На одній з адрес викрили цех з повним циклом виробництва безпілотних літальних апаратів, зокрема лінію 3D-принтерів, які друкували комплектуючі до безпілотників.

Таким чином “ділки” налагодили безперебійне «технічне» забезпечення діяльності контрабандистів. На місці вилучили каркаси та фюзеляжі майбутніх БпЛА і різні комплектуючі.

До слова, вилучені безпілотні літальні апарати планують передати військовим.  Про людей, причетних до протиправної діяльності, поінформували підрозділи ТЦК.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено