Івано-Франківськ

У “Київстар” повідомили, чи будуть виплачувати компенсації абонентам, які постраждали внаслідок атаки

Абонентам Kyivstar вже доступні дзвінки, мобільний інтернет, SMS і роумінг, але є проблеми з домашнім інтернетом.

У "Київстар" повідомили, чи будуть виплачувати компенсації абонентам, які постраждали внаслідок атаки

Оператор “Київстар” найближчим часом почне виплачувати компенсацію абонентам, які постраждали після хакерської атаки. Про це компанія повідомила у Фейсбук, пише ПІК.

“Роботи з відновлення відбуваються поступово, бо цього вимагає безпека. Коли всі стабілізаційні заходи завершаться, оператор про це повідомить і почне нарахувати компенсації. Поки що невідомо, як це буде відбуватися”, – йдеться у повідомленні.

Станом на 18 грудня оператор відновив доступ до SMS, став доступним голосовий зв’язок і мобільна передача даних. Почали відновлювати доступ до M2M для бізнес-клієнтів. У деяких населених пунктах є проблеми з домашнім інтернетом. Однак команда зараз працює над розв’язання цієї проблеми.

Платформа цифрового інтерактивного телебачення “Київстар ТБ” працює і як компенсацію компанія надає безоплатний доступ до неї не тільки абонентам, а й неавторизованим користувачам. Тепер усі громадяни України можуть дивитися онлайн понад 300 телеканалів і тисячі фільмів, серіалів і шоу у Full HD якості з бібліотеки сервісу. Переглядати контент можна на смартфоні, планшеті, ноутбуці або телевізорі.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено