Івано-Франківськ

Запобіжний захід обрали депутату-підривнику із Закарпаття

Депутат намагався вплинути на прийняття рішень керівництва та інших депутатів. Коли не вийшло, підірвав гранати.

411273697 694785959458104 5008105216945850519 n scaled 1

Депутату Керецьківської сільської ради на Закарпатті, який підірвав три гранати під час засідання сільради, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Про це повідомляє Ужгородський міськрайоний суд, пише ПІК.

“З матеріалів досудового розслідування вбачається, що з метою впливу на прийняття рішень, чи вчинення або невчинення дій керівництвом Керецьківської ТГ Хустського району, у підозрюваного, діючого депутата виник злочинний умисел на вчинення терористичного акту, а саме, вибухів у приміщенні сільської ради”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається у матеріалах справи, перебуваючи на засіданні, підозрюваний намагався вплинути на прийняття рішень керівництва та інших депутатів, однак не досяг бажаного. Після вказаного, ненадовго залишивши приміщення проведення сесії підозрюваний, повернувшись до сесійної зали, дістав з кишень куртки три вибухові пристрої та кинув на підлогу.

Також Офіс генпрокурора повідомив, що у зв’язку зі смертю одного з потерпілих після вибуху гранати вирішується питання щодо перекваліфікації дій чоловіка на ч. 3 ст. 258 КК України. Йдеться про вчинення терористичного акту, що призвело до загибелі людини.

Нагадаємо, 15 грудня в будівлі Керецьківської сільської ради на Закарпатті депутат від “Слуги народу” підірвав три гранати. Поранень дістали 23 особи, включно з підривником. Пізніше один із поранених помер. Сам депутат-підривник знаходиться в реанімації.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено