Івано-Франківськ

Біль, смуток, розпач, сльози: на війні загинув Дмитро Досяк з Прикарпаття

Верховинський район втратив на передовій ще одного захисника.

666 1

ДМИТРО ДОСЯК – уродженець села Білоберізка, 1981 року народження, після закінчення Білоберізької загальноосвітньої школи навчався в Сторожинецькому лісовому технікумі, який  закінчив з відзнакою,  далі навчання  на лісотехнічному факультеті Київського сільськогосподарського інституту, диплом також з відзнакою, військова кафедра, звання лейтенанта, розповідає ПІК.

Після здобуття освіти працював в одному з спеціалізованих лісових господарств Державного управління справами Кабінету Міністрів України на посадах помічника лісничого, лісничого і проживав в селі Семиполки Київської області, там же одружився,  з дружиною Оксаною народили та виховували донечку.

Після повномасштабної агресії російської федерації  24 лютого 2022 року вивіз сім’ю до батьків в Білоберізку, а сам без вагань став на захист Батьківщини, вступивши  в березні 2022 року добровольцем до 201 батальйону 102 бригади ТРО Збройних Сил України, з квітня 2022 року захищав суверенітет України на території Донецької та Запорізької областей.

Старший лейтенант, командир взводу стрілецької роти військової частини А7370, загинув при виконанні бойового завдання по здійсненню заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації 22 грудня 2023 року на Запорізькому напрямку.

“Верховинська районна рада висловлює щирі співчуття батькам, рідним, дружині, донечці, побратимам. Нехай Господь дасть сили пережити біль втрати. Сідаючи за святкову вечерю нехай кожен з нас задумається, завдяки кому він може жити, святкувати, зустрічати новий день”, – йдеться у дописі на сторінці Верховинської районної ради.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено