Івано-Франківськ

Microsoft готує новий варіант ОС Віндовс із штучним інтелектом: що відомо про проєкт “Гудзонська долина”?

Як стало відомо, Майкрософт активно працює над новою версією Віндовс 12, яка стане революційною

6 7

За даними Windows Central, наступна “операційка” під кодовою назвою “Гудзонська долина” включатиме безліч опцій, що працюють на базі штучного інтелекту. При цьому, однією з ключових опцій стане Windows Shell з передовим чат-ботом Копілот.

Також очікуються й інші нововведення, наприклад масштабування зображення відео або ігор з незначними втратами. Однак, цей функціонал посилить системні вимоги до пристроїв, на які планується встановлення нової ОС. Однак, на комп’ютерах, як і раніше, можна буде запускати Елслотс азартні ігри в безкоштовному режимі для дозвілля.

Принагідно є інформація про те, що орієнтовна дата релізу Віндовс 12 планується на початок літа 2024 року. Наступного року очікується “бум” у галузі комп’ютерів, оснащених технологіями II. А головною причиною виходу цієї галузі на високу позицію стане випуск “розумної вінди”.

5 7

Очікуваний набір опцій у новій версії відомої “операційки”

Hudson Valley відрізняється від інших варіацій Віндовс тим, що багато її аспектів будуть пов’язані з використанням “віртуального мозку”. А одним з головних нововведень стане покращений Копілот, який працює у фоновому режимі з метою вдосконалення пошуку, запуску потрібного софту та обробки контексту. Також, у 12 версії Віндовс очікуються такі опції, як:

  • Підвищення автономності ноутбуків до 50% (економія заряду);
  • “Розумна зарядка” (“Зелена енергія”) – гаджети прийматимуть заряд тоді, коли Віндовс визначить, що енергія є відновлюваною;
  • Область, що об’єднує всі інструменти створення контенту в одній локації;
  • Можливість перетворення шпалер для робочого столу на тривимірну картинку з паралаксом.

Разом з тим, нова “Вінда” матиме можливість “мандрувати в часі” завдяки функції історії або “тимчасової шкали”. Це допоможе власнику пристрою переглянути та відфільтрувати запити щодо програм та сайтів, які запам’ятав Копілот. А, шляхом покращеної стандартної пошукової системи, люди зможуть отримати будь-які дані інтуїтивно.

Що ще важливого запропонує нова “Вінда”

Інтуїтивний пошук, якісна обробка будь-яких файлів та зберігання робочих інструментів в одному місці – це не все, що пропонує “Гудзонська долина”. Так, шляхом штучного розуму покращиться процес пошуку з використанням природної мови. Іншими словами, якщо людина не може згадати назву файлу або його вміст, достатньо ввести точний запит, який містить, наприклад, дані відправника, дату та месенджер. Крім цього, тут стане доступний інструмент для перекладу особистих розмов, аудіодоріжок або відео різними мовами в режимі реального часу. І останнє реліз нової “операційки” хочуть присвятити до випуску Germanium, який планується у 2024 році.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено