Івано-Франківськ

Функції, які Apple приберегли на наступний рік

Apple вже давно привчив свою аудиторію до щорічного оновлення лінійки своїх смартфонів, які щоразу вдається наповнити новими фішками.

Схоже, що такі високі темпи роботи не заважають розробникам кожного разу робити так, щоб інтерес до їх продукту не спадав рік від року. Активно підтримується і актуальність версії iOs, а вже сьогодні відомі деякі нововведення, які вже у наступному році зможуть відчути користувачі.

7

Оновлення операційної системи

Восени 2023 року світ нарешті побачила повноцінна версія iOs 17, проте розмов напередодні було так багато, що частина з них традиційно виявилися чутками, а деякі революційні зміни було відкладено до кращих часів. Очевидно, що оновлення наступного року все більше будуть перетинатися з інструментами штучного інтелекту, які сьогодні задають тренди розробки програмного забезпечення та застосовуються буквально скрізь. Яскравим прикладом є індустрія азартних розваг, що за прогнозами в найближчі роки зробить відчутний крок вперед саме завдяки штучному інтелекту, а такі ігрові майданчики як Elslots зможуть забезпечувати ще більш захищену та чесну гру.

Схоже, що в Apple однією з перших таких функцій наступного року стане можливість створювати спільні плейлисти у додатку Apple Music – наразі опція фактично знаходиться на етапі вдосконалення, хоча вже і була доступною у версії iOs 17.2. За деякими прогнозами можливість повернеться у найближчих оновленнях, проте існує думка, що почекати доведеться навіть до версії iOs 18.

Наступним нововведенням iOs 17 мала стати AirPlay для транслювання звуку та відео. Функція не з-поміж найнеобхідніших, проте значно розширить функціонал техніки Apple. Вона дозволяє виводити зображення зі свого Iphone на телевізор, якщо обидва пристрої підʼєднано до однієї мережі Wi-Fi. Значні оновлення на 2024 рік плануються і для помічника Siri – тут вже простір для творчості безмежний. Основний акцент буде зроблено саме на штучний інтелект, проте нові функції цілком можуть стати ексклюзивними для нових Iphone. 

8 2

Чи зміниться сам Iphone?

Лише декілька місяців минуло від дня, коли світ побачила нова лінійка Iphone 15 моделі, як в інтернеті вже почала зʼявлятися інформації щодо наступних розробок Apple. Подробиць поки що небагато, проте більшість чуток стосується трьох аспектів:

  • Збільшений дисплей;
  • Більш потужність процесора;
  • Оновлений акумулятор.

Загалом не виглядає як щось сенсаційне, адже сучасні темпи розвитку технологій та конкуренція на ринку змушують розробників в першу чергу звертати увагу саме на ці аспекти.

Зміни мають торкнутися і камери. Наприклад, прогнозують зміну її розташування, додавання нової кнопки, яка буде відповідати за її затвор, покращити ширококутний обʼєктив та збільшити зум.

Очевидно, з наближенням дати виходу нового Iphone 16 будуть зʼявлятися нові більш конкретні факти про наступну модель, а разом з ними та додаткові функції, яких набуде iOs 18. Очікується, що більш докладно про функції свого продукту Apple зможе розповісти вже влітку 2024 року. коли відбудеться їх традиційна щорічна конференція розробників.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено