Івано-Франківськ

Ціни на соняшник в Україні: дізнатися в Агроботі AgroMarketUUB

Сьогодні для того, щоб купити соняшник у надійного виробника, підприємствам і трейдерам більше не потрібно переглядати десятки оголошень. 

sonyashnik 623x370 1

Виробництво аграрної продукції посідає провідне місце в економіці нашої країни, тож питання, як зручно і вигідно продати або купити пшеницю, кукурудзу, соняшник учасникам ринку потрібно вирішувати максимально швидко та ефективно.

Соняшник справедливо відносять до однієї з найцінніших сільськогосподарських культур. Родючий ґрунт та помірний клімат – наша країна має ідеальні умови для вирощування цієї рослини і отримання якісної кінцевої продукції.

За обсягами виробництва соняшник посідає третє місце в світі серед олійних культур. Протягом сезону 2021-2022 було зібрано рекордну кількість зерна – більше 57 млн. т. З них на Україну припало 17,5 млн. т або 31% від загальної кількості.

Висока рентабельність та стабільно високий попит як на внутрішньому, так і на світовому ринку, допоможуть фермерам продати соняшник за дійсно вигідною ціною.

Краща ціна за три кліки

Маючи намір купити або продати соняшник в Україні за найбільш вигідною ціною, учасники ринку стикаються з певними проблемами. Наприклад, фермерам доводиться постійно конкурувати і шукати добросовісних закупівельників, які встановлять на соняшник дійсно привабливу ціну.

В той же час трейдери намагаються закупити великі партії зерна і встановити постійні контакти з виробниками якісної продукції.

Вирішити подібні питання вам допоможе зручний Агробот AgroMarket UUB. З його допомогою ви завжди знатимете актуальну ціну на соняшник та інші зернові культури. Окрім того, ви зможете самостійно створювати заявки на купівлю або продаж різноманітної агропродукції, а також будете отримувати сповіщення з новими пропозиціями по конкретній культурі – у обраному регіоні або в цілому по Україні.

Зрештою, за допомогою Агробота можна завжди мати під рукою тільки свіжі аналітичні дані від провідних фахівців галузі.

 

AgroMarket UUB – це фактично персональний помічник для всіх, хто працює на аграрному ринку.  За допомогою  нашого чат-боту Ви можете:

  • створювати заявки на купівлю та продаж аграрної продукції (зернові, олійні, бобові та нішеві культури);
  • отримувати зустрічні пропозиції щодо власних заявок;
  • створювати підписки на будь-яку агрокультуру в потрібному регіоні або по всій Україна;
  • отримувати інформацію про поточні ціни в реальному часі та зміни, які сталися протягом тижня чи місяця по всіх регіонах;
  • знаходити в декілька кліків потенційних контрагентів.

388 7d84d0f9

Також, безкоштовно Ви маєте доступ до:

  • аналітичних оглядів та прогнозів ринку в Україні та світі;
  • інформації про тижневі тренди; 
  • відомостей про логістику;
  • інформації про поточні бюджетні, грантові та кредитні програми;
  • корисні посилання для початку власної експортної справи;
  • інтерактивної  мапу елеваторі по всій країні та багато іншого.

Користуйтеся Агроботом AgroMarket UUB та укладайте вигідні контракти! Бажаємо успіху!

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено