Івано-Франківськ

На Калущині попрощалися із 47-річним військовим Сергієм Поповичем (ФОТО)

Військовий помер від гострої серцово-судинної недостатності.

414484323 758621219633250 1858005833246171268 n scaled

У п’ятницю, 29 грудня, на Калущині провели в останню путь військового Сергія Поповича, який був двічі поранений.

Попрощатися з бійцем прийшли рідні та близькі, друзі з Калуша, Сівки-Калуської, Івано-Франківська, Бучача, а також – бойові побратими, службою з якими Сергій гордився.

“Щирі співчуття родичам Захисника. Доземний уклін Бійцеві за його жертовність, стійкість і непохитність у боротьбі проти ворогів України”, – йдеться у повідомленні Калуської міської ради.

Сергій Попович народився у Калуші. Навчався у Сівка-Калуській неповній середній школі, потім – у Калуському професійно-технічному училищі. Після повернення зі строкової служби в армії, працював на хімічному виробництві у Калуші.

19 січня 2023 року Сергія Поповича призвали на військову службу за мобілізацією. Служив стрільцем десантно-штурмового відділення десантно-штурмового батальйону.

Виконуючи бойові завдання із захисту Батьківщини, двічі – у квітні та жовтні – був поранений. Після лікування перебував у рідному місті, де раптово й перестало битися серце захисника (гостра серцево-судинна недостатність). Поховали Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено