Івано-Франківськ

Втрачаємо найкращих: відійшов у засвіти воїн з Верховинщини

Небесне військо поповнив 60-річний верховинець Володимир Вакалюк.

0 2 scaled

Володимир Вакалюк з селища Верховина народився 26 листопада 1963 року.  Після закінчення школи в 1980 році поступив на навчання в Івано-Франківський медичний інститут на лікувальну справу, яку закінчив в 1986 році з відзнакою, розповідає ПІК

Працював у Кіровоградській міській лікарні.  У 1987 році працював у Верховинській районній лікарні. У 1990 року – лікар анестезіолог у Тлумацькій лікарні. 1993 рік –  директор у приватній лікарні. 

“Він був справжнім професіоналом  своєї справи. Чуйний, людяний. доброзичливий, організований”, – йдеться у дописі на сторінці Верховинської селищної ради.

Володимир Вакалюк був мобілізований 14 вересня 2022 року. Сумлінно та з великою відповідальністю ніс службу на посаді заступника командира третьої стрілецької роти з морально-психологічного забезпечення.

Користувався повагою та авторитетом серед значно молодших побратимів. Звільнений зі служби 26.11.2023 року у зв’язку з досягненням 60-річного віку.

2 18 scaled

«Для нас Володимир – Герой. Для рідних – два крила які давали надію, які підступно обірвала навіки війна. Висловлюємо щирі співчуття жінці – Світлані, сину – Ігорю, брату – Мирославу. Він назавжди залишиться в наших серцях як відданий своїй державі і чудовою людиною», – йдеться у повідомленні сільради.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено