Івано-Франківськ

Під Києвом внаслідок атаки РФ отримала контузію левиця (ВІДЕО)

Уламки ракети впали за 300 метрів від її вольєра.

Під Києвом внаслідок атаки РФ отримала контузію лисиця (ВІДЕО)

Під Києвом уламки російської ракети впали поблизу Центру порятунку диких тварин. Внаслідок цього одна з левиць отримала контузію, пише ПІК.

“Спочатку було дуже яскраво, а потім – багато вогню та диму. Юна була єдиною, хто був на вулиці. Приліт стався у полі, навіть жодного дерева між цим місцем і вольєром не було”, – розповіла голова Центру порятунку диких тварин Наталія Попова у коментарі Українській правді.

За словами Наталії, після обстрілу левицю першою побачила саме вона.

“Зараз Юна має повну розкоординацію й не може звестися на ноги. Лікарі призначили лікування, але жодних прогнозів не дають”, – розповіла очільниця центру.

Інші тварини перелякані, але таких наслідків, як у Юни, не мають. В момент ракетного обстрілу вони перебували у будівлі.  Наталія розповідає, що до сьогодні Юна не мала проблем зі здоров’ям. Її готували на відправку до Європи – незабаром мали бути готові документи:

“Юну врятували в Київській області. Вона жила в маленькій клітці з ще одним левом. Він її пригнічував, тому весь час Юна була у стресі. Коли ми їх обох забрали, в них було обмороження, бо жили на бетоні навіть без підстилки. Це ж африканські тварини, вони до нашої зими не пристосовані”. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено