Івано-Франківськ

Співачка Наталя Могилевська на Новий рік зізналася, що усиновила двох дівчаток (ФОТО)

Цю новину співачка довгий час приховувала.

Співачка Наталя Могилевська на Новий рік зізналася, що усиновила двох дівчаток (ФОТО)

Народна артистка України Наталія Могилевська в передноворічну ніч на сцені “95 кварталу” зізналася, що стала мамою. Як зізналася співачка в програмі “Квартал 95”, вона усиновила двох дітей – 2 і 10 років. Зараз Мішель та Софії, так звуть дівчаток – 3,5 і 12 років. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

“Дві дівчинки. Два рочки і десять. Діти дуже сильно травмовані. Наприклад, Саша, моя донечка, кілька разів рятувала життя молодшої. Їм просто потрібен був час для того, щоб відчути себе в безпеці, адаптуватися в новій сім’ї, в столичне життя, і сьогодні, якби ти їх побачив, ти б їх не впізнав”, – сказала вона у відповідь на запитання Євгена Кошового про усиновлення діток.

Співачка уточнила, що обличчя дітей не показує, бо навіть у школі не знають, що вони були удочерені.

“Це дійсно велика таємниця і таємницею залишиться якомога довше”, – додала Наталя.

Що відомо про особисте життя Могилевської:

Першим офіційним обранець Могилевської став бізнесмен Дмитро Чалий. Розкішне весілля відбулося у 2004 році. Вже у 2005 році Наталія і Дмитро подали на розлучення. Причини такого рішення ексзакохані не розкривали.

image scaled

Наступними дуже серйозним коханням у житті Наталії став Єгор Долінін. Вони познайомилися на весіллі, куди Єгор прийшов разом з донькою. Їхні стосунки тривали 5 років. А згодом пара ошелешила шанувальників новиною про те, що між ними все скінчено.

image 1 scaled

Від 2020 до 2023 року зірці регулярно приписували роман з бізнесменом Олегом Рижовим. Вони разом відвідували світські заходи та охоче позували на спільних світлинах. А згодом Наталя взагалі спростувала, що вони з Рижковим – у стосунках. За словами співачки, вони – просто друзі.

image 2 scaled

Після початку повномасштабного вторгнення Наталія залишилася в Україні. Тут вона й зустріла своє кохання. Відомо, що чоловіка звуть Валентин. Разом вони їздили на фронт та активно допомагали дітям й переселенцям. У цей складний час закохані й ухвалили рішення стати батьками. У новорічну ніч Наталія вперше показала коханого. Його зірка називає “чоловіком”, однак невідомо, чи вони – вже офіційно одружені.

image 3 scaled

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено