Івано-Франківськ

Оператор дрона вивів українського солдата з російського полону

Хлопець на землі зорієнтувався, зрозумів, що це свої — розв'язався і пішов за нашим дроном.

Оператор дрона вивів українського солдата з російського полону (ВІДЕО)

Оператор дрона 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади зміг вивести із позицій, захоплених росіянами, українського солдата, який потрапив у полон до армії РФ. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомляє 95 бригада, пише ПІК.

Воїни 95 бригади розповіли, що російські солдати штурмували сусідні позиції, які обороняла інша бригада. Десантники запустили на ті позиції три екіпажі дронів, щоб допомогти сусідам відбити штурм росіян.

“Коли росіяни були знищені, наші оператори помітили в траншеї зв’язаного українського військовослужбовця — бійця іншої бригади. Наш оператор дрона з позивним “Кевін” почав привертати увагу полоненого — він миготів вогниками на “Мавіку”. Хлопець на землі зорієнтувався, зрозумів, що це свої — розв’язався і пішов за нашим дроном”, — йдеться у повідомленні. 

Йдучи по траншеї, військовий зустрів по дорозі вцілілого російського військовослужбовця. “Кевін” скинув на росіянина гранату, поранивши його, і далі повів українського воїна до його підрозділу, показуючи дорогу військовому за допомогою дрона.

0f330cb3c4d10d9d

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено