Івано-Франківськ

На Закарпатті на блокпості працівники ТЦК силою забрали водія, – нардеп Мазурашу

Жінку з дитиною, які також перебували в машині, залишили самих.
8VEQSy555pmm2KdERXj8Dy7bC6T7yS5oQlqvSFy1

ФОТО – ілюстративне

У Закарпатській області представники ТЦК та СП забрали чоловіка до військкомату просто з блокпоста на дорозі. У салоні автівки залишилися його дружина та дитина.

Про це на своїй сторінці у facebook написав народний депутат Георгій Мазурашу.

У повідомленні він зазначив, що у Закарпатській області працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки силою витягнули чоловіка з автомобіля на блокпосту і повезли його до Хустського ТЦК. Тим часом його дружина з дитиною залишились на трасі у селі Міжгір’я.

“Зупинили на блок-пості, водія люди у військовій формі (“військоматні”по ідеї) у жорсткій формі погрозами змусили поїхати в ТЦК. На те, що в машині залишаються дружина з дитиною, не зважили. Сказали оформлять повістку до його ТЦК (Дніпро) і відпустять. Обманули. Насправді після цього він “зник”. Телефон забрали, напевно (за крадіжки людей і незаконне відбирання речей та утримання нікого ж не покарали, а отже система каже “можна”займатися беззаконням:(що би там не говорив публічно наш Президент…). Тепер він прогнозовано в Хустському ТЦК, або вже повезли на Рівненщину“, – йдеться у його дописі.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено