Івано-Франківськ

Зеленський виступив на щорічній національній конференції Швеції «Суспільство та оборона»

Це один із найважливіших заходів Північної Європи у сфері безпеки та оборони.

photo1704642595 scaled e1704642622674

Сьогодні, 7 січня, Президент України Володимир Зеленський виступив на щорічній національній конференції Швеції «Суспільство та оборона», про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

Під час свого виступу Зеленський висловив пропозиції Швеції розпочати спільну оборонну діяльність, пише ПІК.

“Україна вже почала спільну оборонну діяльність із Туреччиною, Румунією, Польщею, Великою Британією. Маємо відповідні домовленості з Чехією, Сполученими Штатами та Німеччиною. І звичайно, наша пропозиція для вас – працювати разом, виробляти разом, зміцнюватись разом”, – сказав президент України.

Окрім того, Зеленський наголосив, що російські агресивні амбіції можуть зупинитися лише там, де є достатня сила, щоб їх зупинити.

“Україна вже зараз є і завжди буде одним із найбільш вагомих європейських донорів безпеки. Ми прагнемо, щоб і для власної безпеки, і для безпеки партнерів ми могли спиратися на найкращу зброю та техніку, які є у світі. Тому спільне виробництво зі Швецією для нас пріоритет. І я впевнений, що прийде такий день, коли ми з вами зможемо побачити відкриття в Україні першого спільного виробництва”, – додав він. 

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено