Івано-Франківськ

Прикарпатець представлятиме Україну на змаганнях “United States Air Force Trials” у США

“United States Air Force Trials” відбудуться в березні цього року в Лас-Вегасі.

418948939 688848760087843 2496052932818038388 n scaled

Прикарпатець Юрій Гапончук – один з 30 українців, які будуть представляти нашу країну на змаганнях у США.  Кожен з учасників візьме участь в індивідуальному та командному видах спорту.

Юрій Гапончук планує позмагатися в паверліфтингу та волейболі сидячи, пише ПІК з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

«Я хочу на власному прикладі продемонструвати побратимам, як не зупинятися, а рухатися далі, жити по-новому та реалізовувати себе у спорті», – каже  Юрій Гапончук.

Юрій Гапончук – начальник служби соціальної роботи Національної гвардії України. Повномасштабну війну захисник зустрів на сході держави. Воював біля Мар’їнки на Донеччині, на Луганщині. Під час виконання завдання Юрій підірвався на міні, після чого йому ампутували стопу.

Розповідає, що ще до поранення любив спорт, постійно займався футболом, волейболом, настільним тенісом. Не полишає улюблене заняття досі й готовий продемонструвати власні сили на міжнародному рівні.

За словами Юрія, такі змагання – чудова можливість продемонструвати ветеранам війни, що особливо після важких поранень потрібно не опускати рук, а рухатись далі та займатись улюбленою справою.

До слова, змагання “United States Air Force Trials 2024” проводяться щороку і залучають ветеранів та військових до фізичних занять, популяризують реабілітацію через спортивні заходи.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено