Івано-Франківськ

Таксі в комендантську годину — Особливості графіка роботи

Чи можна викликати таксі під час комендантської години?

677505 page company header 22

Таксі – зручний та швидкий спосіб дістатися з однієї точки міста в іншу. Але у воєнний стан викликати авто стає для потенційних клієнтів справжнім викликом. Що ближче до комендантської години, то вищими стають тарифи та підвищується попит.

Як працює таксі в Одесі (економ) у нічний час та яка тарифна політика можна докладніше дізнатися на офіційному сайті транспортної компанії.

Чи працює таксі в комендантську годину?

Зростання цін на послуги таксі пояснюється дефіцитом палива та підвищенням його вартості. Тому більшість компаній були змушені підняти ціни. Перед комендантською годиною та після закінчення повітряної тривоги вартість зростає через підвищення споживчого попиту.

Багатьох клієнтів цікавить питання, чи працює болт у комендантську годину. Варто зазначити, що саме цей сервіс не працює в цей час. Але в Києві є компанії, які працюють цілодобово.

Для цього у водія має бути спеціальний пропуск. На сайтах-відгуках можна знайти найдешевше таксі у Києві та викликати авто будь-яким зручним запропонованим способом.Можна зателефонувати диспетчеру по телефону, заповнити онлайн-форму на сайті або скористатися мобільним додатком.

Комендантська година діє на всій території України, крім Закарпаття. У цей час людям доводиться підлаштовуватися до чинних обмежень. Це стосується і роботи служб таксі.

185399032 2900363313540439 6212884149638363574 n scaled

Більшість сервісів таксі в комендантську годину не працює, тому слід заздалегідь дізнатися, як дістатися до потрібного місця. Громадянам для переміщення містом у цей час потрібно мати при собі спеціальну перепустку.

Найвищий попит на таксі приблизно за 60 хвилин до початку комендантської години, особливо у вечір п’ятниці та на вихідних.

Варто зазначити, що наявність перепустки у таксиста не поширюється на пасажира. Тому поліцейські можуть зупинити автівку та забрати в пасажира у відділення поліції для встановлення особи.

Залізничний вокзал працює цілодобово, але якщо пасажир приїхав до пункту призначення після початку комендантської години, то йому варто залишатися в кімнаті очікування до ранку.

Відповідальності за порушення комендантської години згідно з українським законодавством не передбачено. Але краще не ризикувати власною безпекою і в цей час не виходити на вулицю без нагальної потреби (перехід в укриття під час повітряної тривоги).

Як змінилася робота таксі після війни?

Після 24.02.2022 року різко скоротився попит на послуги таксі та кількість водіїв. Особливо це стосується прифронтових областей, у яких попит знизився майже на 80-90%. Наразі спостерігається позитивна тенденція та попит на послуги повернувся практично на довоєнний рівень.

Більшість компаній повідомляють, що на сьогодні збільшується не тільки кількість водіїв, а й пасажирів. Для переселенців із власним автомобілем робота таксистом стала основним заробітком у західних та центральних областях України.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено