Івано-Франківськ

Протягом доби на фронті відбулось 114 бойових зіткнень, – зведення Генштабу

Триває шістсот дев’яносто четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

420212802 724130616566686 3100695428941539901 n scaled

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби відбулось 114 бойових зіткнень.

Про це інформує Генеральний штаб ЗСУ ввечері, 18 січня, пише ПІК.

Головне із зведення: 

  • На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 18 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Табаївка, Берестове Харківської області, де ворог намагався прорвати оборону.
  • На Лиманському напрямку українські воїни відбили 14 атак ворога в районах Тернів, Ямполівки Донецької області та ще сім атак в районах Серебрянського лісництва, Білогорівки Луганської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону.
  • На Бахмутському напрямку, підрозділи Сил оборони України відбили дві атаки противника в районі Богданівка Донецької області де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався покращити тактичне положення.
  • На Авдіївському напрямку, українські захисники відбили 22 атаки ворога в районах Новокалинового, Новобахмутівки, Авдіївки та ще – 14 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Мар’їнському напрямку Сили оборони України продовжують стримувати ворога в районах  Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де ворог 13 разів намагався покращити тактичне положення.
  • На Шахтарському напрямку Сили оборони відбили чотири атаки противника в районах західніше Старомайорського та південніше Урожайного Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару в районі населеного пункту Водяне Донецької області.
  • На Запорізькому напрямку українські захисники відбили чотири атаки ворога в районах західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.
  • Так, протягом доби противник здійснив 11 безуспішних штурмів позицій українських військ на лівобережжі Дніпра.
  • Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по п’яти районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських загарбників.
  • Підрозділи ракетних військ завдали ураження по пункту управління російських окупантів.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено