Івано-Франківськ

Вночі бойові дрони атакували РФ: долетіли до Ленінградської області

Крім того, вже звично, було гучно над Бєлгородом.

34e1b706c9a670fd0e9df2d125339162 scaled

Міноборони РФ уперше з початку повномасштабного вторгення в Україну повідомило про нібито перехоплення БПЛА над Ленінградською областю.

За інформацією росЗМІ, дрон упав і вибухнув на території нафтогазової компанії “Петербурзький нафтовий термінал”. Місцева влада та міноборони Росії повідомили також про атаку безпілотників на Московську область.

“У ніч проти 18 січня засоби ППО збили український безпілотник над Московською областю. БПЛА було збито та перехоплено близько 01:30. Ще один безпілотник був перехоплений силами ППО над територією Ленінградської області. Попередньо встановлено, що безпілотник був літакового типу з розмахом крил 6 метрів і поршневим двигуном. Інфраструктура порту не отримала пошкоджень, ніхто не постраждав. Уламки БПЛА також можуть бути у Фінській затоці, в 5 кілометрах від терміналу“, – повідомляє Міноборони РФ.

photo 2024 01 18 08 54 20 scaled

Раніше мер Москви Сергій Собянін розповів, що засоби протиповітряної оборони знищили в небі над підмосковним Подільським безпілотник, який летів у бік столиці.

“Силами ППО в міському окрузі Подільськ відбито атаку безпілотника, який летів на Москву“, – заявив Собянін.

На місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань та постраждалих немає.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено