Івано-Франківськ

У росії заявили про атаки дронів та численні вибухи: які наслідки (ФОТО, ВІДЕО)

Серед іншого - у Ленінградській області рф спалахнула пожежа на газовому терміналі Морського торговельного порту.

193459 1 large scaled

Увечері в суботу, 20 січня, російська система протиповітряної оборони відбивала удари безпілотників над територією Тульської, Смоленської та Орловської областей, розповідає ПІК.

Спочатку в російських соцмережах повідомили про вибухи у Тулі, опублікувавши кілька відео. Жителі міста раніше повідомляли про звуки вибухів та спостерігали спалахи в небі над містом.

photo 2024 01 21 08 38 18 scaled

OSINT-аналітики Dnipro встановили, що у Тулі, в 300+ км від кордону з Україною, є прильот на території АТ “Щегловський вал. Відомо, що у цехах заводу збирають зенітно-ракетні комплекси “Панцир-С” і “Панцир-С1”, а також модернізують різну бронетехніку.

photo 2024 01 20 23 36 36 scaled

Незабаром у Міністерстві оборони рф заявили, що над містом сили ППО нібито відбили атаку невідомого безпілотника. Про наслідки вибуху, який було видно із різних районів Тули, не повідомляється.

Згодом російські канали повідомили про атаки нібито українських безпілотників у Орловській та Смоленській областях.

193462 1 large scaled

А в ніч проти неділі, 21 січня, у порту Усть-Луга Ленінградської області росії сталася пожежа – перед тим пролунали вибухи.

Про це повідомляють російські Telegram-канали та ЗМІ.

«У порту Усть-Луга палає термінал компанії «Новатек». Персонал евакуювали, пожежу гасять»,– йдеться у повідомленні одного з місцевих каналів.

Перед пожежею очевидці чули два вибухи. Зазначається, що з підприємства евакуювали близько 150 людей.

Губернатор регіону Олександр Дрозденко заявив, що постраждалих немає.

У момент вибуху біля причалів знаходилися три великі танкери, які прибули до Усть-Луги з Бельгії, Оману та Лівії. Повідомлень про їх пошкодження не надходило, хоча, судячи з відео, горить зовсім близько від них.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено