Івано-Франківськ

Це не можливо приховати: в Путіна відмовляють кінцівки

Можливо, у диктатора - ураження хребта або центральної нервової системи.

Це не можливо приховати: в Путіна відмовляють кінцівки

У Путіна відмовляють кінцівки. Він відчуває біль, яку не можна приховати. Про нюанси поведінки президента рф, які свідчать про серйозні проблеми з його здоров’ям, розповіли фахівці з психодіагностики в контексті з двійниками російського диктатора. Про це пише ПІК з посиланняс на УНІАН.

Вони проаналізували “зовнішній вигляд” Путіна, зокрема, через так звану виборчу кампанію російського лідера. Саме зараз йому доводиться пересуватися по країні, спілкуватися з населенням і багато хто говорить, що роблять це за нього двійники. Нібито саме ці чоловіки вимовляють не завжди адекватні речі, які потім намагаються аналізувати експерти інших країн.

“Я схильний думати, що у Путіна є якесь ураження хребта або центральної нервової системи. У нього права нога і частіше – права рука функціонують набагато гірше, ніж у всіх двійників – це теж видно. І періодично єдиний – тільки “бункерний” відчуває біль і приховати перед камерою цього не може”, — розповів експерт.

Він додав, що на наявність двійників також вказують ще деякі нюанси, наприклад, вимова мови, звернення до співрозмовника, жестикуляція, але дублери Путіна зараз вже добре його копіюють. Це – дрібниці, яким можна легко навчитися.

Як зазначили експерти, двійники-обов’язковий атрибут ряду диктаторів, в тому числі у Йосипа Сталіна їх було кілька. У Путіна, на її думку, таких два, і на відмінності вказує, в тому числі міміка.

“Є деталі, які неможливо не помітити… У “бункерного”, швидше за все, через біль дуже важка міміка. А всі інші – такі грайливі, якщо так можна сказати, — жартують, показують почуття гумору…”, — сказала вони.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено