Івано-Франківськ

Готуємося до 14 лютого: найкращі подарунки для чоловіків

Будьте впевнені: будь-який із названих подарунків сподобається чоловікові.

Не за горами День усіх закоханих, тому настав час запастися подарунком для другої половинки. Не знаєте, чим здивувати коханого? У статті ми зібрали найкращі ідеї презентів на 14 лютого для сильної половини людства. 

photo-1512909006721-3d6018887383?q=80&w=2070&auto=format&fit=crop&ixlib=rb-4.0.3&ixid=M3wxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8fA%3D%3D

ТОП крутих подарунків

Вибравши щось із цього списку, ви порадуєте чоловіка:

  1. Наручний годинник. Відштовхуватися потрібно від бюджету: це може бути недорогий, але сучасний smart-гаджет або елегантний, класичний хронометр з механічним принципом роботи.
  2. Ремінь. Віддайте перевагу аксесуару з натуральної шкіри чорного, коричневого або сірого відтінку. Такий ремінь чудово виглядає з одягом різних кольорів та фасонів.
  3. Ігрова консоль. Багато чоловіків полюбляють цікаві ігри. Не забудьте купити до приставки джойстики, необхідні для управління персонажем на екрані.
  4. Колекційний алкоголь. Пляшка елітного віскі або якісного вина точно стане в пригоді в домашньому барі — наприклад, пригостити гостей або похизуватися пам’ятним сувеніром.
  5. Спорядження для полювання та риболовлі. Вибирайте за смаком чоловіка та згідно з бюджетом. Вдалим варіантом стане надувний човен або гарна рушниця, спінінг чи футляр для зберігання снастей.
  6. Парфумована вода. Краще не експериментувати: подивіться, якими духами користується ваш обранець, та презентуйте йому такий самий флакон. Інший аромат може опинитися у програші, навіть якщо вам він до вподоби.
  7. Гаманець, портмоне, візитниця. Як і у випадку з ременем, краще вибрати виріб із натуральної шкіри, зі строгим дизайном та без зайвих деталей. Надати оригінальності аксесуару допоможе індивідуальне гравіювання.
  8. Махровий халат. Від затишного і якісного домашнього одягу не відмовиться навіть найвибагливіший чоловік. У тренді — іменні халати з вишитими на спині прізвищем та ініціалами володаря.
  9. Сорочка чи футболка. Якщо ви знаєтеся на моді та добре розумієте смак свого обранця, можна презентувати йому щось з одягу. Віддайте перевагу вже знайомим чоловікові брендам, а також не забудьте подивитись розмір на ярлику в його гардеробі.
  10. Тематичний набір солодощів. Це може бути мініатюрний бенто-торт (маст-хев останніх сезонів) або оригінальні капкейки з фразами, зрозумілими лише вам. Навіть якщо чоловік не романтик, то смачний подарунок він точно оцінить.
  11. Аксесуари для автомобіля. Якщо ваша друга половинка водить машину, можна вибрати утримувач для смартфона, накидку на сидіння з підігрівом, автомобільний порохотяг або компресор для шин.
  12. Набір посуду. Дарма багато хто думає, що кухонне начиння цікаве лише жінкам: справжні джентльмени ніколи не відмовляться від келихів під віскі чи пиво, якісних ножів чи «розумного» штопора.

Будьте впевнені: будь-який із названих подарунків сподобається чоловікові.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено