Івано-Франківськ

GTS Agency: перетворює ваші ідеї в круті сайти

Гідний рівень сервісу та чесне партнерство.

a625e255799f67ce8f200e1739142975 scaled

Агенство GTS розробляє та пропонує унікальні комплексні рішення – від старту до фінішу. Від створення логотипу вашої компанії, з яким вона вийде на ринок, до якісного інтернет-ресурсу.

У цьому матеріали ми розглянемо головні переваги GTS Agency, серед яких – розробка, просування та редизайн сайтів. А також створення таких зручних рішень, як магазин на opencart, магазин wordpress або ж магазин laravel.

Що відомо про GTS Agency

У GTS працює команда професіоналів, які по-справжньому люблять свою справу.

«Ми чітко бачимо і розуміємо, яким має бути сайт і як цього досягти. Пропонуємо прості рішення для складних завдань та прагнемо задовольнити усі очікування клієнтів. Ваші побажання, бачення та ідеї будуть враховані та впроваджені під час розробки», – наголошують у GTS Agency.

1

Головні переваги GTS Agency

  • МОЖЛИВІСТЬ МОДЕРНІЗАЦІЇ. Початковий функціонал сайту можна розширити або модернізувати в майбутньому.
  • ШВИДКІСТЬ ВИКОНАННЯ ПРОЕКТІВ. У GTS Agency дотримуються всіх обумовлених у договорі термінів та цінуємо ваш і наш час.
  • ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ПІДХІД. Професіонали агенції роблять для вас, як для себе. У GTS відчувають відповідаємо за результат, саме тому головна мета – ваш задоволений клієнт.
  • СУЧАСНИЙ ІНТЕРФЕЙС. Зручне та просте керування сайтом, потужний привабливий контент.

Які послуги надає GTS Agency

РОЗРОБКА САЙТІВ

Агенство GTS створює сайти різних типів та складності, приділяючи увагу всім нюансам тематики замовника. У той же час, пропонує як прості та й іміджеві дизайнерські рішення.

GTS працює з найбільш затребуваними CMS та FRAMEWORK.

  • WORDPRESS

Найпопулярніша і найдоступніша платформа для розробки сайту. Сфера застосування – від LandingPage та Блога до Каталогу продукції та іміджевого Інтернет-магазину. Це проста та зручна в управлінні CMS, з адаптацією під seo-опитимізацію та подальше просування. Більше половини сайтів у світі зібрано на основі CMS WordPress.

  • OPENCART

Одна з трьох найбільш затребуваних CMS у світі, яка орієнтована на створення Інтернет-магазинів. Ця платформа містить все необхідне для запуску продажів, з можливістю використання додаткових модулів. Має зручну та зрозумілу адмінпанель, статистику продажів, адаптовану під seo-оптимізацію та подальше просування.

  • LARAVEL

Найбільш популярний фреймворк у світі. Laravel – для тих, кому потрібно щось більше і краще, ніж у всіх інших. Ми створюємо для вас оптимальне рішення E-commerce. Підвищена безпека, багатий функціонал та чудова автентифікація дозволять реалізувати всі ваші індивідуальні побажання

ЛЕНДІНГ

LANDING PAGE – це важливий маркетинговий інструмент, який забезпечує зв’язок із спочивачем за конкретними пропозиціями компанії. Зазвичай сторінка містить інформацію про цільовий товар або послугу. Завдання LANDING PAGE одне – продавати, продавати та ще раз продавати.

САЙТ-ВІЗИТКА

Чудовий варіант зручності комунікації з потенційними клієнтами та бізнес-партнерами. Це невеликий за обсягом сторінок сайт, який містить основну інформацію про компанію, її функції та завдання.

КОРПОРАТИВНИЙ САЙТ

Потужний спосіб заявити про свою компанію ринку, підвищити впізнаваність та лояльність до бренду. Корпоративний сайт дозволить сформувати правильний імідж компанії для потенціях клієнтів. Підходить для середнього та великого бізнесу. Відмінний вибір для компанії B2B.

САЙТ-КАТАЛОГ

Підходить для великий та малих підприємств. Сайт-каталог дозволить клієнтам детально ознайомитися з продукцією та послугами, а також звернутися із запитом на прорахунок вартості.

МАГАЗИН WORD PRESS

Магазин на WORDPRESS підійде, якщо необхідний іміджевий магазин з невеликою кількістю товарів. Оптимальна навантаження, яке витримує платформа – до 500 товарів.

МАГАЗИН OPEN CART

Відмінний інструмент онлайн-продажів. У GTS Agency рекомендує його, як найкраще рішення із зручним інтерфейсом, сучасним дизайном та багатьма фішками для покупція. Платформа  OPENCART оптимальна для розміщення до 8000 товарів.

МАГАЗИН LARAVEL

Створення інтернет-магазин на LARAVEL – варіант для тих, кому потрібно більш продумана навігація та юзабілті сайту. Висока швидкість завантаження сторінок. Враховано всі вимоги для ефективного просування та великих обсягів продажу. Мінімалізовано ризики злому движка сайту. Витримує до 30 тисяч товарів.

РЕДИЗАЙН САЙТУ

Переваги проведення робіт з редизайну сайту можуть бути значними. По-перше, ре дизайн може допомогти покращити взаємодію користувачів з сайтом, зробити його більш зрозумілим та легким у використанні. По-друге, редизайн може покращити естетичний вигляд сайту та зробити його більш привабливим для відвідувачів. По-третє, редизайн може допомогти збільшити конверсію сайту та зробити його більш ефективним інструментом для бізнесу.

Окрім того, GTS Agency також пропонує:

  • Просування сайтів
  • SEO на етапі розробки сайту
  • SEO аудит сайту
  • SEO просування сайту
  • Контекстну рекламу

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено