Івано-Франківськ

В честь міста Калуш: у Харкові вирішили перейменувати провулок на Калуський

Калуш та Харків значуще об’єдналися з початком повномасштабного вторгнення.

В честь міста Калуш: у Харкові вирішили перейменувати провулок на Калуський

У місті Харків з’явився провулок під назвою Калуський. Варто зазначити, що й переважна кількість підприємств, що релокувалися до Калуша, саме із Харкова. Про це повідомив мер міста Андрій Найда, пише ПІК.

“Відрадно, що харків’яни саме так вирішили перейменувати провулок. Ми їм за це дякуємо. Дорогі харків’яни! Ті, хто проживав у нашій громаді, чи й досі проживає, ті, хто ніколи не був у Калуші – всі, знайте, що ми завжди готові допомогти й підтримати. Бережіть себе та своїх рідних”, – написав він.

Калуш та Харків значуще об’єдналися з початком повномасштабного вторгнення. Звичайно, не в кращі часи. Багато харків’ян змушені були покидати свої рідні домівки та переїжджати у більш безпечні місця. І для багатьох саме наше місто стало тимчасовим домом.

“Прочитав у соц-мережах декілька коментарів внутрішньо-переміщених людей із Харкова. Приємно, що Калуш залишається для них місцем, яке викликає позитивні враження: «…прожив 9 місяців у Калуші. Ви Круті і дуже добрі люди. Обійшов все місто вздовж і поперек 20 разів», «Я теж з Харкова, другий рік у Калуші. Приємна новина. Буду у Харкові – обовʼязково загляну на цю вулицю”, – додав очільник Калуша. 

423134297 411497681401738 9046505648076446403 n scaled

Читайте також у ПІК: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено