Івано-Франківськ

Як зцілити себе самому і знайти гармонію в житті? Відповідає енергопрактик Роксоляна Підгаєцька (ФОТО)

Ким є людина, яка її місія у житті, як здолати важкі кармічні захворювання - відповіді в інтерв'ю.
Як зцілити себе самому і знайти гармонію в житті? На важливі запитання про життя і здоров’я відповідає енергопрактик Роксоляна Підгаєцька.

Людина складається з енергій

Енергія людини — це невидима сила, яка надає організму цілісність, вдихає життя. Ми, як явище біосоціальне, наділені розумом і душею, повинні володіти вмінням краще управляти і розуміти свою енергетичну структуру. Що це таке? Пробуємо розібратися в актуальному діалозі з енергопрактиком та цілителькою, пише ПІК.

Діалог ведемо з Роксоляною Підгаєцькою, енергопрактиком, яка вивчає вплив енергій на наше життя, і вже допомогла тисячам людей розібратися в причинах негараздів та виправити проблеми із здоров’ям та в різних сферах життя.

Як зцілити себе самому і знайти гармонію в житті? На важливі запитання про життя і здоров’я відповідає енергопрактик Роксоляна Підгаєцька.

Роксоляна Підгаєцька – енергопрактик, цілителька

  • Як називається сфера, у якій ви працюєте і ті здібності, якими володієте?

Я до цього часу не можу сказати, як це назвати одним словом, адже працюю практично з усіма необхідними питаннями. Скоріш за все – це енергозцілення (від – зробити щось більш цілим), хоча це слово не передає повною мірою поняття того, що я вивчаю.   Я починала з енергокаузології, тобто, вивчення  кармічного тіла, адже енергетичні тіла – така ж складова організму, як і будь-яка важлива частина тіла. Я заходжу у такі цікаві глибокі пласти, що не можу назвати це явище якимось одним словом. До своєї діяльності  ставлюся, як до науки. Кожна людина є носієм величезної кількості пластів енергій, це безкінечний світ, космос і тому я постійно його вивчаю і працюю для того, щоб з’єднати всі основні енергетичні тіла в єдине ціле для балансу і гармонії людини.

  • Роксолано, трішки про себе, про свій життєвий шлях, щоб читачі розуміли, з ким ми ведемо мову.

Я народилася в  Богородчанах, але живу у Франківську. Він  для мене є містом, близьким за енергетикою.  Маю дві вищі освіти: “облік і аудит” та “економіка підприємства”.  Деякий час працювала за фахом, була амбітною і працювала на відповідальній роботі в банку. Дуже швидко навчаюся, бо  маю таку рису характеру:  в яку царину потрапляю, повинна все знати досконало, до найменшої дрібнички. Колеги завжди   розуміли, що я – універсальний працівник, який закриє багато недопрацьованих моментів. Насправді дуже люблю все знати, розуміти і це напряму пов’язано з тим, чим я займаюся зараз.

Як зцілити себе самому і знайти гармонію в житті? На важливі запитання про життя і здоров’я відповідає енергопрактик Роксоляна Підгаєцька.

  • Знаю, що ваша робота в банку затягнулася не надовго. Що стало причиною того, що ви залишили фінансову сферу?

В моєму житті сталася трагедія – втрата дитини. Зараз я є мамою чудової донечки.  Тому, в мене була довготривала депресія, бо після того, як я в достатньо молодому віці досягла багато у житті: в роботі, кар’єрі, реалізувала себе, як жінка, то, втративши сина, зрозуміла, що  більше не можу жити так, як раніше. Важка втрата поставила хрест на попередньому житті, я не знала, що робити далі, зайшла в глибокий внутрішній мінус, якщо можна так сказати, і знаходилася в ньому довгих десять років.

  • Що ж стало поштовхом до виходу із цього штопору?

Я старалася заповнити порожнечу народженням ще однієї  дитини: пологи були достатньо важкими і дочка народилася з деякими проблемами. Ніхто на той час, до кого б я не зверталася, не міг мені допомогти. Ні медицина, ні церква, ні цілителі, ні монахи, ні психологи… В результаті, пошуки порятунку для себе і дитини привели мене до людини, яка вмовила мене почати вчитися, бо я, бачте, маю Дар. З цього моменту я почала розбиратися, що таке енергії, вивчати розуміння їх впливу на людину і її життя. Було дуже складно з’єднати в логічний ланцюжок і свою віру, і логіку,  але я наполегливо продовжувала. Тому, на даний момент, займаючись езотерикою, я розумію всі механізми, щоб вміло оперувати ними, працюючи  з людьми, хоча спочатку шукала допомоги лише собі і своїй сім’ї.

  • Коли ж почалася робота по зціленню і хто був першою людиною, якій ви допомогли?

«Нульовим  пацієнтом», звісно, була сама. Ще під час навчання я паралельно почала працювати з собою та своєю дитиною, зразу побачивши колосальні зміни. Спочатку я не повірила, подумала, що мені здалося, видалося бажане за дійсне. Але так, покращення були і їх помітила не тільки я, а й мої рідні люди – чоловік і батьки. Я не дозволяла собі працювати з іншими людьми, доки не зрозуміла, що  зможу їм пояснити, як все відбувається і від чого  залежить процес зцілення. Дуже вдячна своєму чоловікові за те, що він зразу сприйняв мій вибір і повірив у мене та дуже допомагав. Адже, велику частину часу щодня (4-6годин) я приділяла чомусь незрозумілому і він мав взяти на себе багато обов’язків.

  • Ви відчували раніше свій дар оперувати енергіями ?

В мене завжди були віщі сни, або я просто знала наперед якусь інформацію, але не надавала цьому значення. Мала сильно розвинуту інтуїцію, але ніколи їй не вірила. Доки не настав час, коли я зрозуміла: якщо тобі дали особливий Дар, його треба розвивати.

  • Скільки ж ви навчалися для того, щоб зрозуміти, що можете самі  допомагати людям?

На протязі року я вивчала всі нюанси та аспекти, вчителі в мене були дуже хорошими.  Далі я почала працювати сама і більшість практик, якими я зараз володію – це вже мій особистий напрацьований досвід. Всі знання і навички після того, як я почала розбиратися сама, мені дані “зверху” і  вважаю, що вони не є моєю власністю. Я – людина, яка їх ретранслює і дуже добре розумію: якщо  буду робити щось не те, їх можуть забрати.

409124950 7062695703769825 6005977917574159571 n scaled

  • Ви повністю заглибилися в світ енергій, відкинувши інші інтереси?

Зовсім ні. Коли я залишила банківську справу, в мене сталася абсолютна і повна переоцінка цінностей, я вже не могла жити у попередній системі координат, тому активно  шукала себе, вдаючись до різних сфер. В мене був цілий список, чим би я хотіла займатися. Він був абсолютно абстрактним і в ньому були пункти,  зовсім не схожі один на одного. Я знала, що хочу робити щось своїми руками, але  дуже неординарне – таке, чого немає у широкому доступі і що не  коштуватиме, образно кажучи, три копійки, а буде ексклюзивним і дорогим.

Як зцілити себе самому і знайти гармонію в житті? На важливі запитання про життя і здоров’я відповідає енергопрактик Роксоляна Підгаєцька.

Прикраси зі шкла – ф’юзінг

17807292 1395102437195875 5777869795013820421 o scaled

  • То що ж в результаті  ви для себе вибрали?

Так сталося, що я побачила в інтернеті скляний виріб однієї майстрині і дуже захотіла навчитися робити такі ж красиві речі. Так в моє життя увійшло шкло – fusing. У нас з чоловіком була велика домашня майстерня по виготовленню скляних фігурок, ми їх продавали в цілому світі. Спочатку це стало моїм захопленням, бо чимось треба було заповнити порожнечу, а потім заняттям, яке годувало нашу родину. З часом я стала досить відомою майстринею в тих колах, які також займалися  ф’юзінгом. Наші вироби є у всіх країнах світу, за вийнятком хіба що Австралії та Японії. Наразі я призупинила цю діяльність  через брак часу, але маю намір її відновити, щоб у Франківську була майстерня по виготовленню красивих речей зі шкла і люди могли насолоджуватися  таким видом мистецтва.

11885778 965239053515551 5252019000109899372 o scaled

364125837 6617384174967649 1108433137751006925 n scaled 10548801 753266621379463 2776998671376115699 o scaled

  • Скажіть, як ставляться медики до вашої роботи? Адже це не зовсім традиційні методи зцілення.

У мене є багато випадків, коли медицина практично безсила і лікарі самі радять пацієнтам звертатися до когось, хто міг би допомогти енергетично.  До мене не раз приводили таких пацієнтів, яким давали зовсім мало часу і, слава Богу, вони досі в строю і живуть повноцінно. Дуже люблю і поважаю лікарів, хоча в минулому мала багато проблем через некомпетентність деяких з них. Але знаю, що медицина є важливою, просто необхідно знайти досвічену людину, як і у всіх сферах життя. Тому, ефективно співпрацюю з лікарями і це дуже цікаво. Гарно, коли хворий виживає, чи одужує в складному випадку, де лікарі вже розводили руками.  Часто буває , що самі пацієнти, чи їх родичі пишуть про здивування медиків, коли людина різко починала “йти на поправку”.

Як зцілити себе самому і знайти гармонію в житті? На важливі запитання про життя і здоров’я відповідає енергопрактик Роксоляна Підгаєцька.

Відгуки вдячних клієнтів

408807156 7070616829644379 35016942893415085 n scaled 310469401 5630208203685256 9008528876344723883 n scaled

  • Чи є випадки, коли ви не можете допомогти?

Бувають, що можу допомогти, наприклад, при четвертих стадіях раку і людям дійсно стає легше, вони починають ходити, приймати менше знеболювальних. Тобто, є наочні зміни. Але, я працюю до того моменту, коли розумію, чи людина хоче іти далі і боротися за себе, чи втомилася і здалася.  Якщо вона готова боротися, то ми продовжуємо нашу співпрацю, а, якщо людина не хапається за життя і здається, я не маю права вмішуватися у її рішення. Також, буває, йде інформація, що відповідній людині не можна допомагати, бо її шлях має завершитися і я не втручаюся.

  • Коли ви беретеся за роботу, то відчуваєте подальший розвиток подій?

Однозначно. Це відбувається, коли я заходжу в глибокі структури людини і  розумію, що буде далі відбуватися – для мене це природний стан.

  • Чи є випадки, від яких ви відмовляєтеся зразу?

Так, є випадки,  коли мені забороняють працювати з тою, чи іншою людиною. Ситуація полягає в тому, що не кожен готовий до таких методів, має певні упередження стосовно них. То я ніколи не наполягаю. Інколи  можу працювати з людиною без її відома, але це тільки найрідніші і я бачу, що їм конче необхідна моя допомога.  Зазвичай, я беруся за складні ситуації, коли є хоча б найменша надія на успіх. Буквально півроку тому у мене був випадок, коли людина помирала в реанімації і я взялася за неї –  жінка живе до цих пір. А був інший випадок: я побачила, що це вже завершення життєвого шляху і сказала  дочці, що не зможу допомогти. Вважаю, що краще сказати правду, щоб родичі були готові до логічного фіналу і змогли пережити смерть рідної людини. Ніколи не обіцяю допомогти, не витрачаю людський час і ресурси, коли розумію, що допомогти вже неможливо.

  • На що схожий ваш стан, коли ви починаєте працювати з людиною, заходите в її енергетичні структури?

Я завжди знаходжуся в цьому стані, тому він для мене абсолютно звичний, в ньому я живу 24/7. Я і зараз можу зчитати інформацію з будь якої людини поруч, але роблю це лише з дозволу, бо інакше це – не етично. Та й потрібно розуміти, що мозок хоче мати перепочинок. Багато років я взагалі не  відпочивала, тому лишня інформація є непотрібною.  В  постійному, чи надто частому зчитуванні моя здатність дещо деформується. Є запит-працюємо.

87073489 2877604112302933 4010142682885128192 n scaled

  • Як відбуваються ваші сеанси? Людина має бути особисто на присутня?

Не обов’язково. Ба більше, дуже часто  я працюю дистанційно. Чому? Тому що, працюю дуже багато, навіть вночі. Є люди дуже зайняті, чи з інших країн, які фізично не можуть бути присутніми на зустрічі. Також є багато клієнтів, які довіряють мені, і я навіть без контакту працюю з ними на відстані. Після сеансів ми можемо  списуватися, або зідзвонюватися, я вислуховую їхні результати, можу давати якісь рекомендації, або домашні завдання для виконання і  покращення досягнутого. Потрібно розуміти, що свою діяльність я розглядаю як інструментарій налагодження життя у всіх сферах.

  • Як довго ви працюєте з конкретною людиною?

Це відбувається по-різному: є люди, з якими достатньо одного-двох сеансів і вони задоволені йдуть від мене.А є клієнти, з якими можна працювати навіть більше року. Проте,  з найгірших станів я стараюся вивести клієнта до року і, коли він істотно передивиться своє життя, зрозуміє суть причин своїх негараздів і буде жити правильно, тоді все налагоджується і відпадає потреба у мені, як цілителі. Для мене важливо розказати людині про те, як працює саме її структура, щоб вона могла правильно нею користуватися. І важливо, щоб люди після нашої роботи, вже добре себе розуміючи, могли далі повноцінно  жити самостійно.

  • Дуже цікаво, чи працюєте ви з дітками?

Так, звісно, і дуже часто. Я працюю з дітьми, які мають всілякі відхилення у розвитку, як фізичні, так і розумові. Взагалі,  мені важко сказати з ким і з чим я не працюю.

  • З якими труднощами і проблемами вам легше працювати – з фізичними, чи психологічними проявами порушення здоров’я людини?

Звичайно, що це все пов’язано. Я не розділяю захворювання на фізичні, чи  психологічні – воно все об’єднано і потребує цільного підходу до особистості.

  • Хочу запитати стосовно серйозних  психічних діагнозів типу шизофренії, біполярного розладу тощо – вони піддаються енергопрактикам?

Так, це складні діагнози, але вони також піддаються лікуванню. Проте, з такими пацієнтами я працюю лише в парі з фахівцями – психотерапевтами і психіатрами і  ніколи не відміняю призначення спеціалістів

  • Чи є у вас люди, в яких уже все налагодилося, ви їм допомогли, але вони все одно час від часу до вас звертаються?

Звісно, є! Таких людей у мене багато, я вже  стала для них своєрідним сімейним терапевтом. Вони звертаються до мене по пораду, інколи хочуть невеличкої підказки в тій чи іншій життєвій ситуації. І я їм відповідаю зразу, бо вже добре знаю цих людей і мені не потрібен час для налаштовування на їх енергетику. Тому, фідбек з мого боку відбувається дуже швидко. Часто в режимі телефонного дзвінка чи переписки.

  • Роксолано, на початку нашої розмови ви сказали, що вчилися енергопрактикам. А зараз, чи маєте ви якусь школу, або курс по навчанню, як опановувати енергії?

Так, в мене є учні і в подальшому я хочу створити своєрідну площадку, куди людина може прийти, взяти потрібну кількість необхідної інформації і піти. Я не хочу створювати класичну школу, де потрібно проходити якийсь певний курс. Я володію інформацією, яку потрібно передавати далі, але без примусу. Тобто, це має бути вільно: людина захотіла звернулась до мене і в будь-який момент може від мене піти. Час від часу я створювала групи, де могла бути певна кількість учнів, але під час війни  трохи призупинила цю діяльність, бо багато працювала з воїнами, нашими Захисниками.

78082976 2689434271096012 5524403887798222848 n scaled 70776827 2318749718386537 1960122099213271040 n scaled

  • Про що ви говорите на своїх навчаннях?

Моя роль, як вчителя, полягає в тому, щоб люди краще розуміли такі явища і поняття, як містика, езотерика, магія. Багато хто надає їм негативного характеру, боїться цих сфер,  бо багато тисячоліть поспіль нам розказували, що це погано і потрібно остерігатися. Але енергії – це те, без чого нема нашого життя, і вартує навчитися розуміти хоча б основи. Тому,  я доношу людям знання про те, що всі таємні явища можна пояснити з боку медицини, логіки, фізики та хімії, анатомії, чи  будь якої науки, бо всі вони є складові одного.. Люди  мають розуміти, що процеси в тілі фізичному відбуваються весь час,  але ми їх щосекунди не відстежуємо. Так само відбуваються і процеси в енергетиці і всі ці тонкі пласти утримують наше тіло для того, щоб воно жило. Це безкінечна наука, але якщо людина її зрозуміє, то відчує, що не треба надавати негативного змісту речам, які звично вважати незрозумілими і неправильними.

  • Задам дещо провокативне запитання: чи можна порівняти духовні молитви з практикою енергетичного зцілення?

Сто відсотків! Молитва – своєрідний прямий канал людини і зв’язок зі всіма її вищими пластами, енергіями, з її духом, душею, вищими Я, з  Всевишнім – Творцем. Людина сама є міні-творцем свого світу. Нам дали життя для того, щоб його творити. Ми часто  нарікаємо на Бога, що він не допомагає, але не дивимося на себе, на свої справи,  думки, на  слова, на своє життя. Ми його  творимо самі і, чим наповнюємо себе та простір довкола себе, те і отримуємо в реальності.

  • Ваша робота достатньо виснажлива. Як ви відновлюєтеся: є якісь особливі секрети?

Справа в тім, що я практично не виснажуюся, бо постійно в цьому потоці і звикла до нього. Мені потрібно максимум 15 хвилин, щоб відпочити і “заземлитися”. Я ніколи не маю повноцінних відпусток: навіть, коли  кудись їду, то  завжди на зв’язку із своїми клієнтами і завжди працюю з ними, тому що в мене висока відповідальність за людину, яка  звертається по допомогу.  Був момент, коли мені потрібна була допомога з сином, а люди, яким я телефонувала, не брали трубку. Насправді, це боляче і ніколи собі не дозволяю знехтувати людиною, яка потребує моєї уваги.

Як зцілити себе самому і знайти гармонію в житті? На важливі запитання про життя і здоров’я відповідає енергопрактик Роксоляна Підгаєцька.

Рідкі хвилини відпочинку

  • Хочу запитати у вас, якщо можна, чи ви  знаєте, коли закінчиться війна в Україні і як вона закінчиться?

При бажанні  можу дізнатися таку інформацію, але  не заглядаю в цю сферу. Якщо уважно проаналізувати, то не лише Україна проходить болючу трансформацію. Зараз весь світ змінюється. І  змінюється через війни, катастрофи, пандемії. На земній площадці проходить зміна декорацій, ми можемо це бачити і розуміти, трактуючи слова провидців, які жили сотні років тому.

  • В завершення нашої розмови, як можна підвести підсумок? Що би ви хотіли сказати нашим читачам?

Кожна людина володіє енергетикою і лише від людини залежить з плюсом, чи з мінусом для неї і її життя є ця енергетика. Коли ми займаємося енергопрактиками, то важливо, на боці яких сил, темних чи світлих,  знаходимося і яким силам служимо. Бо все наше життя – це завжди служіння,  завжди  взаємодія з енергією.  Без енергії не може бути людини, а людина є провідником відповідних спектрів енергій.  Бо їм треба “втілитися” на цьому земному пласті і це здійснюється в тому числі й через нас.  Якщо людина не вміє збалансувати свою дуальність, темне і світле начало, вона буде від цього страждати. В ідеалі, ми маємо навчитися перебувати в постійному стані ЛЮБОВІ:  любові до себе, до ближнього, до навколишнього світу і тоді знайдемо в собі гармонію і баланс для щасливого життя.

359443447 6519264004779667 5028481610447001502 n scaled

Розмову вела Руслана Гочіяєва-Шевчук

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено