Івано-Франківськ

Через скільки треба з’явитися до ТЦК після отримання е-повістки: відповідь Міноборони

З ухваленням нового законопроєкту про мобілізацію у військовозобов'язаних українців з'являться електронні кабінети.

Через скільки треба з'явитися до ТЦК після отримання е-повістки: відповідь Міноборони

Через них українці можуть отримувати повістки в електронному вигляді, що треба з’явитися у ТЦК та СП. За скільки часу треба з’явитися до військкомату після отримання е-повістки, розповів Іларіон Павлюк, начальник Управління преси та інформації Міністерства оборони України в ефірі телемарафону, пише ПІК.

Павлюк наголосив, що аби уточнити дані у ТЦК та СП у військовозобов’язаних громадян для цього буде 60 днів. Водночас способи уточнення даних будуть лишатися різними.

“Якщо вже функціонує електронний кабінет, найзручніше це буде зробити там. Але лишаються і ТЦК та СП, лишаються ЦНАПи тощо. Загалом електронний кабінет просто дає можливість менше бігати, уточнити дані можна буде там”, – наголосив представник Міноборони.

За його словами, цей спосіб значно простіший і дозволить охопити більшу кількість людей і відповідно значно якісніше долучити їх до війська.

“Існує “Оберіг” (єдиний електронний реєстр військовозобов’язаних – 24 Канал). Він об’єднав багато баз даних, але, в тому числі в “Оберіг”, заносили ті дані, які були на папері й там багато неточностей. Відповідно уточнення даних в ТЦК та СП це і сьогодні обов’язок громадянина, створюється механізм як зробити так, щоб громадянам було простіше і легше виконати цей обов’язок”, – сказав Павлюк.

Читайте також у ПІК: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено