Івано-Франківськ

Зеленський провів засідання Ставки: обговорили виробництво дронів

На засіданні обговорили п'ять ключових питань.

187233 1 large scaled

У п’ятницю, другого лютого 2024 року, президент України Володимир Зленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Як він зазначив у своєму Телеграм-каналі, першим питанням для обговорення було українське виробництво дронів, передає ПІК.

“План на 2024 рік. Збільшено контракти. Спланували додатковий бюджет саме на дрони і забезпечимо його виконання. Загалом на цей рік більше 90% дронів на фронті – це вітчизняне виробництво. Дякую кожній українській компанії, яка працює заради такої нашої сили. Дякую кожному, хто тренує операторів дронів. Дякую кожному волонтеру, який допомагає”, – зазначив Зеленський.

Також на засіданні виробництво та імпорт снарядів, ситуацію на фронті, нарощування фортифікаційних споруд та енергетику.

“І п’яте питання на Ставці – енергетика. Відновлення після російських ударів, фізичний захист енергетики, наші системні кроки. Детальні доповіді. Уряд – Шмигаль, Кубраков. Енергокомпанії – Чернишов, Кудрицький. Проходимо цей опалювальний сезон стабільно“, – додав Володимир Зеленський.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено