Івано-Франківськ

Протягом доби на фронті відбулось 52 бойових зіткнення, – зведення Генштабу

Триває сімсот сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

421900840 732002499112831 2590092858448704451 n scaled

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби відбулось 52 бойових зіткнення.  На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

Про це йдеться у зведення Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Куп’янському напрямку захисники відбили сім атак біля Синьківки Харківської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону українських військ.
  • На Лиманському напрямку українські воїни відбили дев’ять атак неподалік Тернів, Ямполівки та Торського Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку Силами оборони відбили чотири атаки поблизу Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області
  • На Авдіївському напрямку захисники відбили вісім атак в районі Авдіївки та ще шість атак біля Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районі Новомихайлівки Донецької області. Тут загарбники, за підтримки авіації, шість разів безуспішно намагалися покращити тактичне положення.
  • На Запорізькому напрямку Силами оборони відбили чоти атаки противника північніше Приютного та Роботиного Запорізької області.
  • Впродовж дня авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки та зенітно-ракетному комплексу противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59.
  • Підрозділами ракетних військ завдали ударів по п’ять артилерійських засобах та чотири засобах протиповітряної оборони противника.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено