Івано-Франківськ

“Небесний фотограф”: у Франківську відкрилася виставка полеглого на війні Максима Бурди (ФОТО)

На виставці представили майже дві сотні світлин за 11 місяців військової служби Максима Бурди — від полігонів до фронту поблизу

1 1 scaled

Другого лютого в Івано-Франківську відбулося відкриття виставки творів Максима Бурди, захисника та фотографа, у виставковій залі Національної спілки художників України.

Експозиція “Небесний фотограф” розкриває світ унікального погляду Максима Бурди, втілений у більш ніж двохсот роботах, знятих під час його 11-місячного військового перебування.

Ця виставка пропонує відвідувачам відчути унікальний інсайт військового життя та  події через об’єктив фотокамери загиблого захисника.

Кожне зображення вражає своєрідну історію, яка відтворює його особисте сприйняття світу та навички увічнення як найтривожніших, так і найпрекрасніших моментів життя на передовій.

ПІК пропонує фоторепортаж з відкриття виставки у світлинах Тараса Яковина: 

Виставка не лише висловлює художнє бачення, але й служить своєрідним свідоцтвом військових подій, що стали невідємною частиною життєвого шляху Максима Бурди та його побратимів.

Додамо, що Франківськ — одинадцяте українське місто, де представлять роботи “небесного фотографа”.

IMG 9299 2 scaled

Що відомо про Максима Бурду

Максим Бурда — воїн, фотограф та активіст із Ковеля Волинської області. Боєць служив у гранатометному відділенні. Керував безпілотником та наводив артилерію на позиції росіян.

Військовослужбовець прийняв свій останній бій 26 січня 2023 року поблизу Бахмута Донецької області. Йому було 25 років

IMG 9006 2 scaled

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено