Івано-Франківськ

Сутичка у Космачі: поліція Прикарпаття розпочала кримінальне провадження

Поліцейські отримали результати експертизи від медиків.

o 1e3rlov2e188aoktrve1l6fotj1k scaled

Поліція Прикарпаття розпочала кримінальне провадження за статтею хуліганство, вчинене групою осіб (. 2. ст. 296 Кримінального кодексу України). Подія мала місце у Космачі, Косівського району. Там сотні людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби, адже думали, що ті приїхали здавати їхніх чоловіків до ТЦК.

Між громадянами відбулись сутички, постраждали двоє жінок та неповнолітня дитина. Лікарі діагностували у 6-річної дівчинки забій м’яких тканин носа, а у її 24-річної матері – ймовірну закриту черепно-мозкову травму, повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

Слідство триває.

Що передувало?

За інформацією поліції, мешканці села отримали неправдиву інформацію з мережі і близько сотні людей, 6 лютого самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали автомобілі.
 
В одному з авто їхала з сусіднього села потерпіла з дочкою. Вона написала у мережі, що її зупинив натовп розлючених жінок.

“Вони почали мене питати, хто я така, що я точно не місцева бо вони мене не знають, і що я НАВОДЧИЦЯ ВОЄНКОМУ!!! Що я приїхала до них в село здавати їх і здавати їхніх чоловіків”, – написала жінка у Фейсбук.

Мешканки Космача шарпали жінку, стукали по машину, а одна навіть вдарила бітою дитину. Це все тривало 15-20 хвилин. А згодом з’ясувалося, що люди просто поплутали машину на яку мали “напасти”. Наразі дитина та двоє жінок у лікарні.

Спершу поліція провела з мешканцями роз’яснювальну бесіду й чекала на результати експертиз від медиків. Опісля відкрила кримінальне провадження. 

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено