Івано-Франківськ

Вже другий випадок: у Німеччині чоловік напав на підлітка з України

У поліції підозрюють, що нападник — поляк.

700x371 6525278cdd783

У Німеччині чоловік напав на 15-річного українця, завдавши важкої травми голови. Перед цим він робив ксенофобські коментарі в його бік, пише ПІК з посиланням на “Громадське”.

За словами підлітка, інцидент стався пізно ввечері 10 лютого. Хлопець перебував у шашличній у центрі Меттмана, де посварився з малознайомим чоловіком.

У поліції міста Меттман. розповіли, що спершу чоловік відпускав ксенофобні коментарі, а потім несподівано вдарив підлітка по голові невідомим предметом і втік.

“Свідки події сповістили про інцидент рятувальників, і ті доставили підлітка до лікарні. Згодом у медичному закладі з’ясували, що хлопець отримав набагато серйозніші травми, ніж передбачалося спочатку, проте його життю нічого не загрожує”, – йдеться у повідомленні.

Нападника описали так: це чоловік зростом близько 1,92 метра, міцної статури, світлим волоссям та центральноєвропейською зовнішністю. Припускається, що він — поляк.

Нагадаємо, ввечері 11 лютого в Німеччині вбили 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова.  Він разом з другом виступав за молодіжну команду ART Giants (U-19) з Дюссельдорфа.

Напередодні чергового матчу на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці нібито за те, що вони — українці. Поліцейські затримали нападника.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено