Івано-Франківськ

Покерний Вісник: як новачку підготуватись до турніру

У цій статті розглянемо ключові етапи підготовки до покерного турніру та надамо кілька порад, які допоможуть початківцям.

66 1

Покерні турніри – спосіб випробувати свої навички, відчути адреналін та азарт від гри. Успіх в івентах не може бути випадковим, тому що для досягнення першого місця потрібно показати сильну гру. Дізнатись більше про покерні турніри, їх структуру, види та ліміти користувач зможе на сайті Покерний Вісник.

У цій статті розглянемо ключові етапи підготовки до покерного турніру та надамо кілька порад, які допоможуть початківцям.

Все про покер на Покерному Віснику: коротко про сайт

Цей інформаційний портал та медіапроєкт з’явився з метою об’єднати українську покерну спільноту. Ресурс пропонує користувачам ознайомитись з актуальними новинами ком’юніті, почитати цікаві навчальні матеріали й огляди ігрових платформ, а також дізнатись більше про життя покерних зірок.

Як відомо, більшість покеристів надають перевагу саме турнірам. Це пов’язано із тим, що в івентах дуже часто можна виграти великі призові з мінімальними внесками. На сайті Покерний Вісник юзери зможуть знайти багато цінного матеріалу про те, як розпочати свій турнірний шлях. Натхненні перемогами іменитих покер-про, новачки також найчастіше схиляються до турнірного покеру, аніж до кеш-ігор.

Однак, перш ніж розпочати підкорювати всі вершини, варто зрозуміти специфіку такого формату. Важливо усвідомити, що події відрізняються від кешу за структурою та підходом й це фундаментально впливає на весь ігровий процес. Пропонуємо коротко розглянути як початківцю підготуватись до свого першого івенту.

Підготовка до турніру: з чого варто розпочати?

Більшість новачків після знайомства з цікавою грою намагаються одразу поринути в онлайн покер. Правила дійсно досить нескладні, але все не настільки просто як здається. Блайнди, величина ставки, дії на префлопі та постфлопі – лише вершина великого айсберга. 

Зазвичай майже у всіх фільмах про покер показують кеш (гру на гроші). Тому що простіше показати за короткий інтервал часу, як умовний Джеймс Бонд виграє тисячі доларів за покерним столом. Але набагато цікавіші в плані трансляцій саме турніри. В чомусь структура змагань нагадує плей-оф спортивних змагань: йде гра на вибивання і чим ближче до фіналу – тим більші ставки. Недаремно у 2018 році в Україні покер офіційно визнаний спортом.

Перед своїм першим турніром у житті варто знати про декілька нюансів:

  • Турнірна структура та правила. Перш ніж розпочати гру, важливо ретельно ознайомитися зі структурою івенту та його правилами. Рівні блайндів, мінімальна/максимальна кількість учасників, час на пізню реєстрацію – ці аспекти дозволять оптимально планувати свою гру на кожному етапі.
  • Аналіз банкролу. Покерний Вісник кожен день повідомляє новини про найпрестижніші події з усього світу. Але більшість з таких турнірів недоступні для простого гравця через занадто дорогий вхід (десятки тисяч доларів). Тому в онлайні потрібно визначитись з бай-інами, які ви зможете дозволити собі грати. Краще створити міцний банкрол, щоб після поразок була можливість продовжувати боротьбу. Для мотивації, можна ознайомитись на сайті Hendon Mob можна ознайомитись зі списком найбагатших офлайн-покеристів та їх загальними виграшами, вони дійсно вражають.
  • Планування стратегії. Для різних етапів турніру варто діяти з різною тактикою. На початку – головна мета збільшення стека (потрібна агресивна гра). У середній фазі – збереження стека (тайтовий стиль). На фінальних етапах –  використовувати інформацію про суперників.
  • Фізична та психологічна готовність. Пам’ятайте, що онлайн покер – це не тільки гра розуму, а й витривалості. Перед турніром відпочиньте належним чином та впорядкуйте свої емоції. Варто займатись фізичною активністю, щоб підтримувати чіткий розум та високий рівень концентрації.
  • Аналіз суперників. Вивчайте опонентів ще на початку турніру. Робіть нотатки про їхні ставки, стилі гри та поведінку за столом. Це дозволить створити ефективну стратегію проти кожного гравця.

Отже, ви ретельно підготувались по кожному пункту й обрали турнір для гри. Тепер зберіться, зробіть кілька глибоких подихів. Ну все, тепер можна і на кнопку реєстрації натиснути і відкрити онлайн стіл.

Перші турніри дуже бентежні для початківців. Але з часом навпаки може ставати нудно від довгого очікування закінчення роздачі. Тому потрібно набратись терпіння та дочекатись сильної руки (але це вже залежить від вашого стилю гри). Тайтові покеристи рідко заходять у роздачу, а агресивно-лузові – натискають кнопку кол практично на будь-яких двух картах.

Також важливо обрати покер-рум саме для турнірної гри. По-перше, варто реєструватись лише на ліцензійних платформах, щоб не турбуватись за безпеку та збереження коштів. По-друге, можна ознайомитись з трафіком (кількістю людей онлайн) на спеціалізованому сайті PokerScout. Буває так, що деякі руми мають переважну частину гравців саме завдяки кеш-столам й івентів там небагато. В будь-якому разі краще обирати українські покерні кімнати з ліцензією від КРАІЛ.

Що в результаті?

Пам’ятайте, що підготовка – це ключ до успіху будь-якого гравця в покер онлайн. Будьте уважними на кожному етапі змагань, і витискайте максимум з кожної роздачі. 

Але при цьому не потрібно забувати про принципи Responsible Gaming (відповідальну гру). Якщо розпочалась лінія поразок – краще відпочити, тому що спроби відігратись можуть призвести до великих фінансових проблем. А якщо вам бракує цінного досвіду, то завжди можна довідатись більше на сайті Покерний Вісник, а також обмінятись там досвідом з іншими користувачами.

Джерело: https://visnyk.poker/

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено