Івано-Франківськ

Польські фермери заблокували ще один пункт пропуску для вантажівок

«Краківець-Корчова» - це вже шостий пункт пропуску на українсько-польському кордоні, де здійснюється блокування руху вантажівок.

73 main v1705571627

Сьогодні близько 11:10 на території Польщі на дорозі перед пунктом пропуску «Корчова» (Республіка Польща), суміжному з українським пунктом пропуску «Краківець», польські аграрії розпочали блокування руху для вантажних транспортних засобів.

“У зв’язку з цим ускладнення руху можливе як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд”, – попереджає Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

На цьому напрямку («Краківець-Корчова») зараз на в’їзд до України на території Польщі очікують близько 1730 вантажівок. Зазначається, що водночас організатори таких дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусам та легкового транспорту.

“Наразі прикордонники України вживають заходів щодо відстеження ситуації, уточнення взаємодії зі польськими колегами щодо порядку подальшого пропуску вантажного автотранспорту та категорії вантажів, які будуть пропускатися через кордон”, – додають на Західному кордоні.

Наразі інформації щодо термінів проведення блокування руху не має.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено