Івано-Франківськ

У Калуш релокується комп’ютерна академія

Відкриття комп'ютерної академії «IT STEP» - заплановане на кінець березня-початок квітня.

FB IMG 1708066449337 scaled

До Калуша релокується комп’ютерна академія. Таке рішення прийняли після знищення російськими окупантами філій академії в Маріуполі та Мелітополі,

Академія буде реалізувати в громаді соціальні проекти.

Зокрема:

  • Перший – навчання для людей ІІІ віку. Вважають такий проект дуже потрібним для того, щоб допомогти старшим людям опанувати навички роботи з комп’ютером. Наразі будуть формуватися групи учасників. Кількість місць буде обмежена. В одній групі – не більше 14 людей. Цей проект безоплатний. Запустити його планують вже восени цього року.
  • Другий – профорієнтаційний проект розрахований на кілька вікових категорій: для молоді від 7-х класів шкіл, студентів профтехосвіти і вишів та дорослих, котрі вже мають освіту, але не працюють за спеціальністю, хочуть змінити роботу, та не володіють необхідними знаннями.

Про це повідомив міський голова Андрій Найда, пише ПІК.

“На сьогодні в орендоване приміщення уже завезено частину обладнання для навчальних лабораторій та камп’ютерних класів. 17 лютого фахівці академії «IT STEP» проведуть в режимі онлайн безоплатний захід з кібергігієни”, – йдеться у повідомленні.

Довідково: комп’ютерна академія «IT STEP» є найбільшим в Україні міжнародним навчальним закладом, який спеціалізується на професійній комп’ютерній освіті. Академія має 107 філій у 22 країнах, сотні тисяч випускників по всьому світу.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено