Івано-Франківськ

Більшість з них про підтримку відбудови: Україна та Японія підписали 56 документів (ФОТО)

Серед них міжурядові угоди, меморандуми, домовленості між бізнесами та представниками місцевої влади.

Більшість з них про підтримку відбудови: Україна та Японія підписали 56 документів (ФОТО)

56 документів підписали представники України та Японії в межах Конференції з економічного розвитку та відбудови в Токіо. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, пише ПІК.

“Японія вже показала лідерство щодо фінансової підтримки України. Тепер Японія має стати одним з лідерів українського відновлення та інвестицій в нашу економіку”, – написав він.

Країни підписали зокрема, міжурядові угоди та меморандуми:

  • Підписали міжурядову конвенцію про уникнення подвійного оподаткування, що надзвичайно важливо для японського бізнесу, який планує нові проєкти в Україні.
  • Більше десятка домовленостей про підтримку відбудови України з потужними японськими організаціями: JICA, JETRO, Експортно-кредитним агентством NEXI та Японським банком міжнародного співробітництва.
  •  Підписано грантові угоди щодо реалізації програм відновлення, а також низку документів між Міністерством аграрної політики України та японськими компаніями, які передбачають надання Україні різної сільгоспотехніки та обладнання.
  • Міжурядовий меморандум про співробітництво у сфері освіти та технологій. Японія один із лідерів у цих сферах. Важливо побудувати справжнє партнерство.
  • “Нафтогаз” домовився про проєкт у сфері вітроенергетики.
  • Оператор газотранспортної системи України підписав Меморандум щодо підготовки до модернізації газокомпресорних станцій.

424928634 944754853881289 7921477743300406101 n scaled

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено