Івано-Франківськ

Українська розвідка назвала плани Кремля на найближчі півроку

Мета ворога на найближчі півроку - "вихід на адміністративні кордони Луганської і Донецької областей".

GGrhNGpWkAAolcY scaled

Російські окупанти хочуть захопити Луганську область до псевдовиборів Путіна, які ворог планує на березень.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна“.

“До “виборів” конкретно вони хочуть вийти, як мінімум, на адмінкордони Луганської області. Мати хоч якийсь успіх, щось на кшталт Авдіївки, можливо, ще десь на якомусь напрямку. Ключові моменти є: Куп’янськ, Лиман, Авдіївка“, – сказав представник ГУР.

Зі слів Скібіцького, ворог хоче показати, що йому вдалося захопити території, які Україна звільнила після початку повномасштабної агресії.

Це елемент, який буде дуже активно використовуватися в інформаційно-психологічних операціях, акціях, інформаційному просторі”, – сказав представник розвідки.

Мета ворога на найближчі півроку – “вихід на адміністративні кордони Луганської і Донецької областей”.

І друге – це утримання захоплених територійю. Противник захопив частину Херсонської області, частину Запорізької, і вони їх будуть намагатися утримати, тому що їм необхідний сухопутний коридор до Криму, необхідна система логістики, яка йде через Крим, підвіз боєприпасів, техніки, особового складу на південний напрямок“, – сказав Скібіцький.

Для України важливо мати резерви, підтримку партнерів, розвивати своє виробництво, сказав Скібіцький.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено