Івано-Франківськ

Відкрийте світ можливостей з Jooble: швидкий пошук роботи, який працює для вас

Jooble допомагає знаходити роботу шукачам у 67 країнах світу. Розповідаємо про особливості користування сайтом, пошук вакансії та правила складання резюме

3 12 scaled

Jooble – це український портал з пошуку зайнятості, послугами якого користуються люди у 67 країнах світу. Особливістю сервісу є те, що на своїх сторінках він збирає кращі пропозиції з ресурсів з оголошеннями про роботу, рекрутингових агенцій та офіційних сайтів компаній. Вакансії робота в Івано-Франківську на Jooble оновлюються щодня, у лютому тут було опубліковано 38 тис. позицій в усіх українських містах та європейських країнах. У цій статті разом з експертами компанії ми розповімо про особливості пошуку зайнятості та роботи з сайтом.

Профіль Jooble: які переваги дає реєстрація на сайті?

Для перегляду вакансій створення облікового запису Jooble не є обов’язковим. Реєстрація буде корисною для шукачів, які хочуть:

  • відгукуватися на оголошення в один клік;
  • відстежувати свої відгуки;
  • зберігати релевантні вакансії до «Блокноту»;
  • отримувати нові пропозиції відповідно до вказаних у профілі вимог;
  • вести листування з потенційними роботодавцями в особистому кабінеті;
  • підписатися на певну категорію вакансій для швидкого перегляду та відгуку на них.

Процес реєстрації на Jooble є легким та швидким, є два варіанти створення акаунта: за номером телефону або обліковим записом Google. Після підтвердження номера або електронної пошти, сайт направляє користувача у свій профіль, де потрібно заповнити особисті дані, бажану посаду, описати навички, досвід роботи та прикріпити резюме.

Після цих нескладних дій сторінка буде показуватися роботодавцям. Вони можуть знаходити кандидатів, що відповідають їхнім вимогам стосовно навичок, знань та досвіду, й пропонувати їм вибрати вакансію у компанії.

Пошук роботи на Jooble: як швидко знаходити потрібні вакансії?

Для комфорту користувачів фахівці Jooble зробили зручну систему фільтрів, за допомогою якої можна знайти вакансії у декілька кліків. На головній сторінці одразу розміщуються розділи з оголошеннями, відсортованими за видами зайнятості (без досвіду, підробіток, позмінно та віддалено), містами та популярними посадами.

Потрібну спеціальність або сферу зайнятість можна також знайти за допомогою пошукового поля. Просто введіть назву та оберіть місто. Після переадресації на сторінку з результатами пошуку, перелік вакансій можна відрегулювати за наступними фільтрами:

  • місцезнаходження;
  • дата публікації;
  • зарплата;
  • досвід роботи;
  • тип зайнятості.

Щоб знайти роботу швидше, експерти Jooble радять щодня переглядати категорії вакансій, які вас цікавлять та одразу надсилати відгуки на нові оголошення. Слідкувати за появою пропозицій працевлаштування можна у розділах «Мої сповіщення» та «Підписки».

Успішне CV: секрети резюме для Jooble, яке приверне увагу роботодавця

Резюме на Jooble прикріплюється під час заповнення профілю. Фахівцям радять не пропускати цей крок, адже 90% роботодавців не розглядають кандидатів без відгуків. Нижче ми зібрали п’ять порад для правильного оформлення резюме.

№1. Дотримуйтеся чіткої та послідовної структури

Аналітика сайту демонструє, що запрошення на співбесіду частіше отримують користувачі з правильним оформленням CV. Експерти виділяють різні типи резюме (хронологічне, функціональне, гібридне, таргетологічне тощо). Вибір конкретного виду CV залежить від посади та обов’язків, проте, всі вони мають в основі такі пункти:

  1. Ім’я та назва посади.
  2. Контактні дані (телефон, електронна пошта, посилання на соцмережі).
  3. Мета (2-3 рядки про посаду, яку ви бажаєте отримати, мотивацію та прагнення).
  4. Досвід роботи (останні п’ять місць, обов’язки, результати та досягнення).
  5. Кваліфікація (hard- та soft-навички).
  6. Освіта (назва ВНЗ, факультет, роки навчання, додаткові курси).
  7. Додаткова інформація (членство у професійних спільнотах, знання іноземних мов тощо).

Ідеальний формат резюме – документ формату PDF, шрифт 12-14 розміру, стандартних стилів Calibri, Arial, Times New Roman. Документ не повинен перевищувати три сторінки.

№2. Уникайте шаблонних описів

На думку багатьох рекрутерів, на стандартні якості в резюме вже давно ніхто не звертає увагу. Вони й так проглядаються з перших хвилин розмови під час співбесіди.

Спробуйте замінити:

  • «комунікабельність» на «вміння вести переговори, домовлятися»;
  • «відповідальність» на «готовність приймати рішення та нести відповідальність»;
  • «цілеспрямованість» на «раціональне планування та досягнення цілей»;

Такі дані у резюме несуть більше інформації про особистість та сильні сторони кандидата.

№3. Не вказуйте зайвих даних

Стать, сімейний стан, приналежність до релігійних спільнот, політичні погляди – це все є недоречним для резюме. Також не варто писати про свої хобі, якщо вони не є корисними для роботи в цій сфері.

№4. Перевірте резюме перед публікацією

Перед прикріпленням резюме до профілю Jooble або надсиланням його роботодавцеві, обов’язково перевірте документ. Орфографічні, пунктуаційні та друкарські помилки можуть зіпсувати перше враження про кандидата. Для перевірки тексту можна використовувати спеціальні сервіси OnlineCorrector, LanguageTool, Grammarly тощо.

№5. Складіть орієнтовний супровідний лист

Існує золоте правило «одна вакансія – один cover letter». Проте, щоб довго не писати супровідні листи при відгуку на кожну вакансію, можна створити орієнтовний шаблон. У ньому достатньо прописати варіанти вступної частини (привітання, коротка розповідь про себе), інформацію стосовно досвіду та досягнень, завершальну частину з подякою за приділений час, контактними даними.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено