Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття-ЗСУ” підсилило склад воротарем та нападником

Разом з новою командою новачки працюють на навчально-тренувальних зборах, а також взяли участь у кількох контрольних матчах.

1708632730 7021

Черговими зимовими новачками “Прикарпаття-ЗСУ” стали 25-річний воротар Владислав Кучерук і 24-річний нападник Олег Кос. 21 лютого ці футболісти в якості “вільних агентів” уклали контракти з івано-франківським клубом і вже заявлені за “жовто-зелених”.

Владислав Кучерук (14.02.1999) є уродженцем міста Вінниця. Займатися футболом розпочав у ДЮСШ “Поділля” (Хмельницький), згодом продовжив навчання у клубній академії київського “Динамо”. Грав за молодіжну команду “біло-синіх”, після чого змінив кілька клубів в УПЛ на правах оренди (“Колос”, “Чорноморець”, “Зоря”).

Провів 31 матч за збірні України різного віку. У 2019 році у складі національної команди U-20 став чемпіоном світу серед молоді у Польщі (зіграв на турнірі один матч – у чвертьфіналі проти Колумбії).

kucheruk24

Олег Кос (31.05.1999) народився у селі Пісочна Львівської області. Є вихованцем львівських “Карпат”, грав за юніорську та молодіжну команди цього клубу. Згодом захищав кольори ПФК “Львова” U-21, черкаських ЛНЗ і “Дніпра”.

Минулий сезон провів у складі вишгородського “Діназа” (19 матчів, 3 голи), а в першій половині нинішнього сезону виступав за амбітну команду ЮКСА (Київ), яка є одним з лідерів Другої ліги. У футболці “хрестоносців” Кос зіграв 18 матчів, забив три голи та віддав чотири асисти.

kos24

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено