Івано-Франківськ

На Львівщині невідомі застрелили собаку військового, який був з ним на фронті (ФОТО)

Інцидент трапився, коли чоловік через поранення тимчасово повернувся до рідного села.

На Львівщині невідомі застрелили собаку військового, який був з ним на фронті (ФОТО)

У селі Купичволя, що на Львівщині, невідомі застрелили собаку військового десантника Олега “Одувана” Владичка. Пес був поряд із захисником під час бойових дій. Про це пише ПІК з посиланням на УП.

“Наша дружба почалася, ще коли Барон був щеням. Ми разом проведи багато часу на сході. Він був дуже вірним. Любив САУшки (самохідні артилерійські установки – ред.). Час від часу я приїжджав з чергування, а Барона немає. Тоді я заводив САУ і собака прибігав на цей звук – знав, що я повернувся”, — розповів “Одуван”.

На Львівщині невідомі застрелили собаку військового, який був з ним на фронті (ФОТО)

Причиною вбивства собаки може бути виступ військового проти проведення у селі дискотеки з конкурсом, у якому приз отримує той, хто першим вискочить на сцену і крикне: “Я живий”.

Згодом пса з вогнепальним пораненням виявили на подвір’ї одного з сусідів. Чоловік припускає, що вбити собаку також могли сусіди, які його недолюблювали, бо той гавкав.

Старший слідчий оперативної групи у телефонній розмові попросив його самостійно дістати кулю з тіла пса, каже боєць.

“Але я цього не робив, бо знаю, що це є порушенням”, – додає “Одуван”.

Він переконує, що розслідування не просувається. У зв’язку з цим, на його прохання керівниця ВГО “Об’єднання Добровольців” подала заяву про злочин до поліції.

“Чекаю на слідчих і проведення судово-медичної експертизи, щоб далі справу розслідували як кримінальну”, – каже Олег Владичко.

Журналіст: Соломія Павлюк

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено