Івано-Франківськ

Ситуація на кордоні: Денис Шмигаль з робочим візитом у Львівській області (ВІДЕО)

Зокрема, у Львові прем'єр-міністр проведе виїзне засідання Уряду.

Ситуація на кордоні: Денис Шмигаль з робочим візитом у Львівській області (ВІДЕО)

У п’ятницю, 23 лютого Денис Шмигаль з робочим візитом перебуває у Львівській області. Серед ключових питань — це ситуація з блокадою на кордоні, пише ПІК.

“Готуємо чіткі кроки та конкретні пропозиції. З польською стороною плануємо провести прагматичний діалог, і готові до розумних компромісів. Одночасно продовжуємо розширювати нашу логістику в інших точках. Сьогодні Уряд прийме рішення про відкриття нового пункту пропуску на кордоні з Угорщиною”, – написав він у Фейсбук.

За словами Шмигаля, це пункт пропуску “Велика Паладь — Надьгодош”. Він буде працювати для пасажирських автомобілів, і це допоможе зменшити черги та прискорить перетин кордону для наших громадян.

“Крім того, ми домовилися, що буде розширена робота ще одного пункт пропуску на кордоні з Угорщиною — “Лужанка — Берегшурань”. Тепер ним зможуть виїжджати порожні фури без обмежень по вазі, а також рухатися пасажирські та вантажні автомобілі з максимальною вагою до 7,5 тонн”, – додав очільник Уряду. 

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський запропонував польській стороні зустрітися на кордоні, на рівні урядів, щоб вирішити ситуацію з блокадою.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено