Івано-Франківськ

Польські страйкарі дещо послабили обмеження руху на кордоні

Є зрушення на пунктах пропуску «Хребене - Рава-Руська» та «Зосін-Устилуг».

428621325 729237566053342 6678371144534838150 n scaled

Прикордонники ввечері 20 лютого оновили інформацію щодо обмеження польськими протестувальниками руху біля кордону з Україною.

За інформацією, яку надали українським прикордонникам колеги з Прикордонної варти РП, надвечір польські страйкарі дещо послабили обмеження руху.

“Зокрема, після 17.00 20 лютого відновився рух легкових автомобілів та автобусів через пункт пропуску «Хребене – Рава-Руська», який здійснюється у звичному порядку. Окрім цього протестувальники висловили готовність щогодини пропускати по 1 вантажівці в обидвох напрямках”, – йдеться у повідомленні.

Також за інформацією польських прикордонників, учасники акції протесту озвучили готовність пропускати незначну кількість транспорту, який прямує через пункт пропуску «Зосін-Устилуг».

“Зокрема, вони планують кожні 30 хвилин пропускати по 5 легкових автомобілів в обох напрямках, а також щогодини по 1 вантажівці на в’їзд до Польщі і по 3 вантажівки на в’їзд в Україну.  Автобуси в обох напрямках будуть пропускати у звичайному режимі”, – додають прикордонники.

Доповнено: також мітингувальники розблокували рух легкових автомобілів та автобусів через пункт пропуску «Долгобичув-Угринів». Протестувальники планують пропускати щогодини по 4 вантажівки на вʼїзд в Україну та по 1 вантажівці – на виїзд з України.

Нагадаємо, польські фермери знову висипали українське зерно

 

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено