Івано-Франківськ

На війні загинув 33-річний військовий з Косівщини Руслан Данко

Він був командиром розвідувального взводу та тренером з єдиноборств.

На війні загинув 33-річний військовий з Косівщини Руслан Данко

На війні, 23 лютого загинув військовий із села Смодна, що на Косівщині Руслан Данко. Сумну звістку повідомила Косівська районна державна адміністрація, пише ПІК.

“Прощання із полеглим бійцем відбудеться завтра, 25 лютого 2024 року, о 14год. на майдані Незалежності м. Косова. Просимо віддати останню шану воїну та зустріти Героя з квітами і запаленими свічками. Щирі співчуття родині… Вічна пам’ять герою!”, – йдеться у повідомленні.

Про загибель військовослужбовця у Фейсбук також написав народний депутат Жан Беленюк.

“Чергова важка втрата для всієї борцівської родини.. вчора, на війні з ворогом, загинув наш друг і колега, борець греко-римського стилю Руслан Данко, позивний «Тренер»… знаю особисто Руслана дуже давно, він з невеликого містечка Косів, що на Івано-Франківщині. Люблячий чоловік і батько, уважний друг і син! Спочивай з миром, герою”, – написав він.

За його словами,  період новорічних канікул наш “Тренер”, такий був позивний у Руслан завжди проводив там збори (ред. у Косові). Сильний борець, який, до повномасштабного вторгнення, вирішив для себе стати тренером і виховувати майбутнє боротьби Франківщини… на другий день після повномасштабного вторгнення увійшов до лав ЗСУ!

Воїн служив у 102-й бригаді сил ТрО (Івано-Франківщина).

Читайте також у ПІК: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено