Івано-Франківськ

На Тернопільщині помер чоловік, якого доставили до лікарні з ТЦК: що кажуть у поліції

Близько сьомої ранку про смерть чоловіка поліцейським повідомив черговий лікар.

8354542 sudok1 depositphotos scaled

У четвер, 29 лютого, у лікувальному закладі раптово помер 49-річний житель Чортківського району, якого доправили туди з території роти охорони місцевого ТЦК.

Про це повідомили у поліції Тернопільщини, пише ПІК.

“7 лютого близько 17 години чоловіка без свідомості “швидкою” доправили до місцевої лікарні з території роти охорони місцевого ТЦК, що по вулиці Підгаєцькій у Бучачі”, – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, медики діагностували у нього напад судом анамнез епілепсія. Під час огляду на тілі чоловіка не виявили тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті. Для встановлення причини смерті тіло направили на судово-медичну експертизу.

Даний факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з приміткою «природна смерть».
“В рамках розслідування цього кримінального провадження буде проведена повна, всебічна та об’єктивна перевірка з метою з’ясувати обставини смерті чоловіка. Слідчі опитують свідків, очевидців події, медиків, родичів потерпілого. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу. Остаточну інформацію повідомлю вам додатково після з’ясування всіх обставин події”, – зазначив начальник Нацполіції області Сергій Зюбаненко.
Журналіст: Соломія Павлюк

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено