Івано-Франківськ

На Прикарпатті провели в останню путь полеглого воїна Миколу Стефанишина (ФОТО)

Микола Стефанишин народився 8 квітня 1987 року в багатодітній сім’ї. Зростав і проживав у ж\м Хотінь. Навчався у Калуській школі

2 1 scaled

Микола Стефанишин народився 8 квітня 1987 року в багатодітній сім’ї. Зростав і проживав у ж\м Хотінь. Навчався у Калуській школі №9. Згодом здобував освіту оператора комп’ютерного набору у ВПУ №7. Деякий час перебував за кордом на роботі, а повернувшись у рідне місто, працював на пекарні, де й познайомився зі своєю дружиною Ольгою. У шлюбі народилася донька Марія.

Був добрим сім’янином, мав багато друзів, любив та поважав своїх рідних. У 2017 році переніс важку втрату – помер батько.

У листопаді 2023 року Микола Стефанишин став на захист України. Без вагань та сумнівів, щоб боронити рідну землю від підступного ворога.

У телефонних розмовах з рідними завжди з гордістю говорив, що виконує свій військовий обов’язок із захисту Батьківщини від ненависного ворога. Так повелося, що чоловіки в цій родині міцні духом. Бо і рідний брат Героя – Андрій із перших днів повномасштабного вторгнення бореться за вільну Україну.

Микола Стефанишин гідно та віддано служив навідником зенітно-кулеметного відділення зенітно-ракетно-артилерійського взводу роти вогневої підтримки військової частини.

На превеликий жаль, 27 лютого, виконуючи бойове завдання у Запорізькій області, Герой загинув. Війна відібрала у нас ще одного волелюбного Воїна. Щирі співчуття рідним і близьким полеглого Захисника.

8 scaled

«Ми завжди із вдячністю будемо пам’ятати про його жертовний подвиг, любов до України та прагнення волі для свого народу. Вічна пам’ять і слава Героєві Миколі Стефанишину», – написав у соцмережі очільник громади Андрій Найда.

1 2 scaled

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено