Івано-Франківськ

742 доба війни: на Новопавлівському напрямку ворог 39 разів намагався прорвати оборону ЗСУ

Розпочалася сімсот сорок друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Протягом дня відбулося 23 бойових зіткнення на східному напрямку - Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби відбулося 86 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 106 авіаційних ударів, здійснив 154 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Лиманському напрямку воїни відбили шість атак противника в районах населених пунктів Верхньокам’янське та Терни Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку, сили оборони відбили дві атаки противника в районах населених пунктів Іванівське та Біла Гора Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку, захисники відбили 23 атаки ворога в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське, Водяне, Невельське, Семенівка та Орлівка Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївки, Новомихайлівки, Пречистівки та Красногорівки Донецької області, де ворог, 39 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог здійснив п’ять атак в районах населених пунктів Гуляйполе, Малинівка та Роботине Запорізької області.
  • На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій. Попри значні втрати, ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Так, протягом минулої доби, противник здійснив три безуспішні штурмові дії.
  • Підрозділи Головного управління розвідки Міністерства оборони уразили ворожий корабель проєкту 22160 “Сєрґєй “Котов”.
  • Протягом минулої доби авіація сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили по двох пунктах управління,  району зосередження особового складу, озброєння і військової техніки,  складу боєприпасів,  зенітному ракетному комплексу Бук-М1 та радіолокаційному комплексу розвідки і контролю стрільби “Зоопарк-1”.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено