Івано-Франківськ

На Прикарпатті виявили 11 нелегальних мігрантів

Триває процедура видворення з України семи іноземних громадян, які знаходяться у спеціалізованому пункті тимчасового перебування іноземців.   

0d42c36a4ad782b9d61745629e528377 13737

З початку цього року в Івано-Франківській області виявили 11 нелегальних мігрантів.

Про це пише ПІК з посиланням на Міграційну службу Івано-Франківщини.

Семеро іноземців, які порушили міграційне законодавство, вже виїхали, зокрема, з Івано-Франківська, Надвірнянського і Косівського районів, а також з однієї з громад колишнього Рогатинського району.

У пункті перетину кордону з Республікою Молдова працівники міграційної служби видворили з України 44-річного громадянина Грузії, а декількома днями раніше – громадянина РФ.

“У низці випадків працівники міграційної служби наразі здійснюють відповідні заходи щодо завершення процедури примусового видворення чи примусового повернення до країн походження іноземців-правопорушників. Йдеться про питання ідентифікації іноземців ( оформлення документів для перетину кордону України, а також проїзних документів)”, – йдеться у повідомленні.

Довідково:

Після ухвалення рішення про примусове повернення, до іноземця доводять зобов’язання про його добровільний виїзд з України у визначений у рішенні строк та надалі контролюють його виконання. 

Під час примусового видворення порушника поміщають в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Примусове видворення оформлюють документально. Потім іноземця супроводжують до пункту пропуску через державний кордон України чи до країни походження.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено