Івано-Франківськ

Ефективні інструменти для управління асортиментом у магазині одягу

Робота над асортиментом є надзвичайно важливою в умовах жорсткої конкуренції та переходу торгівлі на інтернет-рейки.

71891b9b9cc01e2aa868546c403d0954

Робота над асортиментом є надзвичайно важливою в умовах жорсткої конкуренції та переходу торгівлі на інтернет-рейки. Для роботи з переліком та рухом товарів була створена програма для магазину одягу, вона значним чином полегшила роботу бухгалтера й систематизувала великий обсяг даних.

Сучасні вимоги до управління асортиментом

Для успішного створення та ведення справ магазину одягу варто з самого початку залучити бухгалтерську програму, яка дозволить внести товарний асортимент та всю інформацію стосовно розмірів, кольорових гам та матеріалів. Це дозволить контролювати процес збуту та наповнення полиць іншим одягом, аналізувати популярність конкретних товарних одиниць серед покупців.

Програма передбачає ведення клієнтської бази (контрагенти), її чинні знижки та дохід, який магазин отримує завдяки кожному покупцеві. Онлайн-бухгалтерія має у своєму розпорядженні велику кількість модулів, які дозволяють справи вести швидко, правильно й легко. Для управління нею не потрібно мати феноменальних знань з фінансових наук. Вести асортимент, контрагентів та проводити продажі сьогодні зможе кожен, хто володіє елементарними знаннями з управління персональним комп’ютером.

Аналіз основних потреб споживачів

Для здійснення торгівлі необхідно постійно здійснювати аналіз основних потреб споживачів. Завдяки хмарній бухгалтерії легко можна відстежити, яка лінійка товарів має попит. Це дозволяє спрогнозувати, що варто закупляти на наступний сезон, дає змогу збільшити дохідність крамниці.

Детальний аналіз дозволить отримати наступну інформацію:

  • кількість продажів;
  • суму реалізації;
  • собівартість;
  • прибуток;
  • надані знижки;
  • активних клієнтів магазину.

Без здійснення аналізу неможлива подальша успішна діяльність будь-якого магазину. Саме ця функція дозволяє вивчити попит на окремі види продукції, зрозуміти, з якими компаніями варто продовжувати тісну співпрацю, як вибудувати правильну націнку на товар та надати знижки з мінімальними втратами в коштах.

Вибір програмного забезпечення для управління асортиментом

Обираючи програми для ведення діяльності магазину одягу, необхідно обирати той продукт, який дозволить ефективно працювати з асортиментом, покупцями, та фінансовими операціями. Онлайн-бухгалтерія дозволяє:

  • вести історію взаємин з контрагентами;
  • швидко проводити роботу з товарним рядом;
  • опрацювання замовлень;
  • автоматизацію служби доставлення;
  • аналіз діяльності;
  • закупівельну діяльність;
  • складський облік.

Хмарні програми дозволяють ефективно проводити діяльність як маленьким крамницям, так і великим магазинам з розширеним асортиментом. Необов’язково сидіти біля робочого комп’ютера й проводити фінансову діяльність. За умови наявності доступу до мережі інтернет виконання роботи можна проводити вдома чи під час поїздки. Число користувачів онлайн-бухгалтерії зростає стрімкими темпами, що свідчить про її багатофункціональність та зручність у використанні.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено